Zatvori
PoslovniPuls
09/11/2021

Vlasnik HUB-a 385 otvorio novi coworking prostor u Zagrebu s fokusom na žensko poduzetništvo

Zagreb je bogatiji za novi coworking prostor - Square One Coworking - smjestio se u strogom centru grada na adresi Trg žrtava fašizma 1 i fokusirao na žensko poduzetništvo.

Naime, jedan cijeli kat prostora koji se ukupno proteže na 1.200 četvornih metara, rezerviran je za žene i sadržajima prilagođen potrebama žena - poduzetnica. Uz to, pokrenut je i program subvencioniranja samohranih majki i majki djece s teškoćama u razvoju, s dugoročnim ciljem osiguravanja besplatnog radnog prostora.

“Vjerujemo da coworking prostori nisu trend, već dugoročno rješenje za sve vrste profesionalaca i industrija jer omogućuju hibridne koncepte rada. Naš je primarni fokus, uz osiguravanje kvalitetnog radnog mjesta, pružiti korisnicima kvalitetnu mrežu kontakata i potaknuti ih na međusobnu suradnju. Ponosni smo i na činjenicu da dajemo poticaj razvoju ženskog poduzetništva i pomažemo osnaživanju poduzetnica samohranih majki.”, istaknula je Klara Rajnović, menadžerica poslovnog razvoja Square One-a.

Osim klasičnog najma ureda ili stola, u prostoru će se redovito održavati konferencije i predavanja, subvencionirati start-upovi i studentski projekti, a svaki četvrtak organizirani su after work eventi, od panel rasprava o poslovanju do popularnih pub kvizova. Kako bi se prostor predstavio i široj zajedniciroe, u četvrtak, 11. studenog od 10 h održat će se 'Dan otvorenih vrata' za sve koji žele razgledati prostor. Od 17 sati održava se i after work party, sa živom svirkom i simboličnim znakovima pažnje za posjetitelje.

Iza projekta stoji Rent24, jedan od svjetskih lidera na polju coworking-a, koji se pak nalazi u vlasništvu njemačkog poduzetnika hrvatskih korijena Roberta Bukvića. Podsjetimo, Rent24 je prije više od tri godine preuzeo tvrtku Nest01, koja vodi popularni domaći coworking prostor HUB385.

U Square One Coworking projekt uloženo je tri milijuna eura.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram