Zatvori
PoslovniPuls
06/11/2021

Erste banka dobila nagradu Financial Timesa za najbolje privatno bankarstvo

Erste banka dobitnica je nagrade za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj koju zajednički dodjeljuju međunarodni financijski časopisi iz grupe Financial Timesa – The Banker i PWM. Uz Erste banku u Hrvatskoj, međunarodnoj Erste grupi dodijeljena je i nagrada u kategorijama 'Najbolja usluga privatnog bankarstva u Srednjoj i Istočnoj Europi' te 'Najbolja usluga privatnog bankarstva u Austriji' za 2021. godinu, objavljeno je.

"Osvajanje ove nagrade po četvrti put izuzetno je priznanje za visokokvalitetnu uslugu privatnog bankarstva Erste banke u Hrvatskoj koja postoji već dugi niz godina i pruža usluge u skladu sa standardima privatnog bankarstva Erste grupe. U izazovnom okruženju pod utjecajem izbijanja pandemije, fokus na stabilnost i podršku našim klijentima te personalizirana ponuda proizvoda i individualni pristup dali su odlične rezultate, čak i u ovako teškim vremenima", istaknula je Kristina Buconjić, direktorica Direkcije privatnog bankarstva Erste banke.

Osmi put zaredom nagradu časopisa The Banker i PMW osvojilo je i privatno bankarstvo Srednje i Istočne Europe međunarodne Erste grupe koja svoje usluge pruža, osim u Hrvatskoj, u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj i Rumunjskoj. Žiri je istaknuo visoku razinu stručnosti pružanja cijelog niza usluga klijentima privatnog bankarstva kojih u ovim zemljama ima ukupno 21 tisuća s kombiniranom imovinom od 27,5 milijardi eura. Uspješno poslovanje nastavljeno je i u 2021. godini kada je fokus bio na daljnjem razvoju i intenziviranju kreativnih i uspješnih rješenja u upravljanju portfeljima klijenata privatnog bankarstva, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram