Zatvori
PoslovniPuls
03/10/2021

PwC svojim američkim zaposlenicima dopustio rad na daljinu - zauvijek!

Konzultantska kuća PwC svojim američkim zaposlenicima (40.000), omogućila je rad na daljinu i to bez ograničenja!

- Novo istraživanje otkrilo kako rad na daljinu donosi povećanje produktivnosti
- 6 krivih pretpostavki o “remote” radu koje mogu utjecati na rast vaše tvrtke
- Najuspješniji remote timovi rade ove 4 stvari

Time je PwC postao jedna od prvih velikih američkih korporacija koja postaje "remote friendly" u punom smislu te riječi. Posebno je zanimljivo da PwC dolazi iz sektora koji je poznat po notorno dugim radnim danima i neformalnom poticanju radoholičarske kulture i provođenju vremena u uredu do kasnih noćnih sati.

"Puno smo naučili kroz pandemiju, a rad na daljinu, dok razmišljamo o evoluciji fleksibilnosti radnog mjesta, prirodan je sljedeći korak", rekla je Yolanda Seals-Coffield iz PwC-a. "Ako ste zaposlenik na dobrom glasu, radite u odjelima za klijente i želite raditi na daljinu - možete bez ograničenja!"

Zaposlenici PwC-a koji se odluče na ovaj korak, morali bi dolaziti u ured najviše tri dana mjesečno na interne sastanke, sastanke s klijentima i druge aktivnosti koje nije moguće raditi od kuće ili s neke druge, izdvojene, lokacije rekla je Seals-Coffield.

Ipak, lokacija će nastaviti igrati bitnu ulogu. Zaposlenici PwC-a koji se odluče na rad na daljinu iz lokacije s nižim prosječnim troškovima života, baš poput Googleovih zaposlenika, morat će pristati i na nešto niža mjesečna primanja, ali ako je vjerovati posljednjim istraživanjima - većina će to objeručke prihvatiti.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram