Zatvori
ZOO
PoslovniPuls
04/11/2020

Soba s pogledom na ZOO

Jeste li ikada poželjeli probuditi se pored morža? Posjetitelji Pairi Daiza Resorta imaju priliku ostvariti tu želju! Diamond Themepark Awards proglasile su taj ZOO najboljim već tri godine zaredom (2018.-2020.). Resort se nalazi u Brugeletteu, sat vremena vožnje od Brisela.

Oni koji odluče prenoćiti mogu birati između različitih smještajnih jedinica na istočnom kraju parka, u područjima zvanim Posljednja granica i Zemlja hladnoće. Resort nudi 100 soba s osam različitih tema i pogledom na divlje životinje.

Pogledi iz sobe gledaju na divlje životinje poput vukova i medvjeda, morskih lavova, sibirskih tigrova, pingvina, polarnih medvjeda i morževa.

Boravak u Zemlji hladnoće uključuje kuću morža, gdje sobe izazivaju osjećaj spavanja u snježnoj špilji, sa staklenom pregradom koja gleda izravno u vodeno stanište morža.

Sobe u Kući polarnog medvjeda nude izbor gledanja bijelih medvjeda iznad zemlje ili u vodi.

Boravak uključuje 24-satni pristup ZOO-u u neposrednoj blizini resorta, doručak i večeru, wifi i bezalkoholna pića u sobi. Cijene dvodnevnog aranžmana od jedne noći kreće se od 129 eura po osobi.

Zbog pandemije koronavirusa, u resortu je obavezno nošenje maske na licu i održavanje fizičke distance kako bi se zaštitili gosti i osoblje.

Izvor: CNN Travel
Foto: Pexels

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram