Jeste li ikada poželjeli probuditi se pored morža? Posjetitelji Pairi Daiza Resorta imaju priliku ostvariti tu želju! Diamond Themepark Awards proglasile su taj ZOO najboljim već tri godine zaredom (2018.-2020.). Resort se nalazi u Brugeletteu, sat vremena vožnje od Brisela.

Oni koji odluče prenoćiti mogu birati između različitih smještajnih jedinica na istočnom kraju parka, u područjima zvanim Posljednja granica i Zemlja hladnoće. Resort nudi 100 soba s osam različitih tema i pogledom na divlje životinje.

Pogledi iz sobe gledaju na divlje životinje poput vukova i medvjeda, morskih lavova, sibirskih tigrova, pingvina, polarnih medvjeda i morževa.

Boravak u Zemlji hladnoće uključuje kuću morža, gdje sobe izazivaju osjećaj spavanja u snježnoj špilji, sa staklenom pregradom koja gleda izravno u vodeno stanište morža.

Sobe u Kući polarnog medvjeda nude izbor gledanja bijelih medvjeda iznad zemlje ili u vodi.

Boravak uključuje 24-satni pristup ZOO-u u neposrednoj blizini resorta, doručak i večeru, wifi i bezalkoholna pića u sobi. Cijene dvodnevnog aranžmana od jedne noći kreće se od 129 eura po osobi.

Zbog pandemije koronavirusa, u resortu je obavezno nošenje maske na licu i održavanje fizičke distance kako bi se zaštitili gosti i osoblje.

Izvor: CNN Travel
Foto: Pexels