Zatvori
Rolls Royce Ghost
PoslovniPuls
10/09/2020

Stigao je novi Rolls-Royce Ghost i zastrašujuće je cool

Potpuno redizajnirani Rolls-Royce Ghost odlikuje se glatkijim, prigušenim stilom i inovativnim ovjesom.

Lako je čeznutljivo gledati u posve novi Rolls-Royce Ghost. „Sve je dizajnirano, izrađeno i projektirano od temelja. Rezultat je tehnološki najnapredniji Rolls-Royce do sada ”, objašnjava Torsten Müller-Ötvös, izvršni direktor Rolls-Royce Motor Cars.

Mnoštvo poboljšanja modela za 2021. uključuju nov, potpuno aluminijski okvir, pogon na sve kotače, upravljanje stražnjim kotačima, redizajnirani ovjes kako bi se poboljšala vožnja „čarobnim tepihom“ te još veći fokus na tihi motor.

S ovom novom verzijom, tvrtka kaže da reagira na promjenjiv stav među Ghost kupcima; potrebu za manje razmetljivim, više minimalističkim i prigušenim stilom. Interno, tvrtka taj trend naziva „Post Opulence“, opisujući ga kao „pokret definiran autentičnošću materijala“.

To je vidljivo u novom vanjskom dizajnu automobila koji je glađi, zaobljeniji i sadrži manje linija nabora i zglobova karoserije. Od svog lansiranja 2009. godine, Ghost je najuspješniji model u 116-godišnjoj povijesti brenda. U usporedbi s prethodnikom, novom Ghostu ukupna dužina porasla je za 3,5 inča, širina za 1,1 inča, a dodan je i inč u visinu. Ostale ključne vanjske promjene uključuju izgled, prepoznatljiviju rešetku koja po prvi puta na Rollsu ima element slabog osvjetljenja.

Proizvodnja novog Ghosta već je započela, a primjeri iz SAD-a trebali bi stići u prvom tromjesečju 2021. Međutim, još nema riječi o cijenama.

 

Izvor: Robbreport
Foto: Robbreport

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram