Zatvori
Poslovni Puls
15/07/2020

Agencija dizajnirala uređaj za dezinfekciju ručke kolica za kupovinu

Proizvod je predstavljen 2015. godine, ali je tek sada tijekom pandemije prepoznat njegov potencijal.

Dok se trgovine prehrambenih proizvoda, a i ostali maloprodajni objekti hvataju u koštac s načinima zadržavanja prostora bez klica u doba koronavirusa, jedna agencija predlaže kreativno rješenje.

Ured za kreativnu trgovinu u vlasništvu WPP-a Geometry Middle Easta ponovno nudi uređaj koji klizi preko ručica kolica i ispušta tanki sloj dezinficijensa za čišćenje između korištenja.

Agencija je proizvod prvi put predstavila 2015. godine u partnerstvu s kolegama iz WPP shop Barrowsa i Unilever Lifebuoy soapa. Tada je Handle on Hygiene bio dio kampanje namijenjene isticanju mjesta na kojima bi ljudi mogli doći u kontakt s klicama i funkcionirao više kao brand awareness kampanja.

Velika potražnja

Kako je uređaj za dezinfekciju ručke počeo doživljavati uspjeh, agencija je odlučila ponovno staviti u masovnu proizvodnju. Taj je proces predstavljao više izazova nego što se očekivalo, izjavio je Nick Walsh, generalni direktor za Geometry Middle East & North Africa. Dizajneri su morali pronaći načine kako smanjiti cijenu po jedinici, osiguravajući da spremnik sredstva za čišćenje ne iscuri i da kolica budu jednostavna za upotrebu.

„Tu je i logistički element koji smo morali razmisliti,“ dodala je izvršna direktorica Geometry global Beth Ann Kaminkow, „posebno s obzirom na to koliko brzo se to može primijeniti u kompaniji. Dakle, zapravo se radilo o tome kako uspostaviti lanac opskrbe i sposobnost proizvodnje brzih količina koje bi mogle biti potrebne."

Agencija tvrdi da je ovaj izum primijenjen u više od 500 supermarketa širom svijeta tijekom dvije godine. I sada, s tvrtkama koje se trude implementirati postupke brzog čišćenja koji umanjuju opterećenje osnovnih radnika, nadaju se još većem širenju tržišta.

"Uslijedit će nova vrsta odgovornosti prema tvrtkama i organizacijama koje pružaju drugačiju razinu sanitarne sigurnosti i sigurnosti", rekao je Kaminkow.

Projekt nije jedini pokušaj agencije koji nastoji učiniti redovitiju sanaciju učinkovitijom i integriranom u poslovanje. Kreativna zdravstvena agencija Bloc je nedavno predstavila kombinaciju skenera za UV dezinfekciju i barkod za isporuku paketa, a neke trgovine opremaju svoju radnu snagu s markiranom osobnom zaštitnom opremom koja odgovara uniformama.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram