Zatvori
Poslovni Puls
07/03/2019

Priča o rastu Markething agencije

Kako smo započeli? Na koje smo probleme nailazili? Kako smo ih riješili? Život u poslovnom svijetu pun je promjena te zahtijeva neprestanu prilagodbu, a kad tome pridodate i online poslovanje u kojemu se pravila mijenjaju na dnevnoj bazi, tek tada možete shvatiti koliko smo naučili i što smo sve postigli u posljednjih godinu dana i nekoliko mjeseci.  Svoj put od otvaranja agencije do današnjega dana pretočili smo u vizual, škicnite i pridružite nam se u vremeplovu.

Marketing priča

Ono što nas čini drugačijima uz navedenu brzinu i pouzdanost, međunarodno iskustvo, uvijek dostupnu podršku i individualiziran pristup klijentima jesu kreativnost i neizmjeran trud. Trudimo se pratiti najvažnije svjetske trendove i usavršavati usluge koje nam omogućuju stalni rast i napredak. Naša najveća strast je neprestano učenje, stvaranje i suradnja s drugim tvrtkama diljem svijeta.

Neke od naših zadovoljnih klijenata možete pronaći na stranici Reference Markething tima, dok naše savjete za digitalni poslovni svijet možete pronaći na našem blogu Blog digitalni marketing.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram