Zatvori
Poslovni Puls
05/03/2019

Starbucks je otvorio svoju najveću poslovnicu do sada

Još jedan ogromni Starbucks otvorio svoja vrata. U četvrtak, 28. veljače u Tokiju (Japan), otvoren je još jedan u nizu Starbucks Reserve Roastery.  Ovo je peti po redu otvoren Roastery, a proteže se na čak četiri kata te sa svojih 32 tisuće četvornih metara je i najveći Starbucks na svijetu.

“Kao prvo internacionalno tržište izvan Sjeverne Amerike, Starbucks Japan je doprinio 23-godišnjoj inovaciji za tvrtku na globalnoj razini”, izjavio je izvršni direktor Starbucksa Kevin Johnson.

Roastery se nalazi u susjedstvu Nakameguro u Tokiju, pokraj rijeke Meguro. Stakleni zidovi posjetiteljima pružaju pogled na rijeku dok je svijetlo drvo korišteno prilikom izgradnje, drvo japanskih šuma. Unutar najvećeg Starbucks Roasteryja nalazi se velika drvena bačva koja se proteže kroz sva četiri kata, a ukrašena je bakrenim trešnjinim cvjetovima.

Također tu možete vidjeti i pržionicu u kojoj će se proizvoditi gotovo 750 tona kave godišnje. Ponuda ovog Starbucksa ipak će nadmašiti ponudu prosječnog Starbucksa u drugim dijelovima svijeta.

Naime, u ponudi ćete moći pronaći i pića poput Whiskey Barrel- Aged Cold Brew (zelena zrna kave koja su stala u bačvama viskija), Melrose Tokyo (hladno piće s trešnjom), Pop’n Tea Sakura Jasmine (čaj od srebrne iglice jasmina – slatki bijeli čaj – nadopunjen ručno rađenim ružičastim sladoledom okusa trešnje i hibiskusom).

Roastery je i dom najvećeg Teavana Bara na svijetu, čaj je tu, naravno, glavni napitak koji možete konzumirati na potpuno novi način i uz potpuno drugačije okuse.
Isto tako, Starbucks poslužuje i alkoholna pića uključujući koktele s vinom, pivom i kavom.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram