Zatvori
Poslovni Puls
20/11/2018

Za programere: Typeqast je tvrtka na čijim projektima želite raditi

Hrvatski programeri već su poznati u cijelom svijetu po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Rade na svjetskom nivou i zato ne čudi što sve više i više projekata s globalnim predznakom dolazi baš u njihove ruke.

Jedan takav projekt koji se razvija u Hrvatskoj, a namijenjen je globalnom tržištu, rezultat je developerske agencije Typeqast u suradnji s partnerom. Adeezy je softverska platforma koja spaja oglašivače, influencere i korisnike kako bi zajednički kreirali marketinške kampanje nove generacije. Oglašivači biraju sadržaj kreiran od strane influencera koji im se sviđa, te ih sukladno tome i plaćaju. Korisnici kroz ocjenjivanje tog sadržaja također imaju priliku za zaradu, a cijeli proces odvija se na Blockchain tehnologiji.

Typeqast je programerska tvrtka sa sjedištem u Amsterdamu i ima urede u Zagrebu i Splitu koja trenutno zapošljava 50-ak ljudi. Zbog rapidnog rasta tvrtke, stalno su u potrazi za novim zaposlenicima koji će raditi na novm projektima poput Adeezyja. Kako oni kažu, velike ideje dolaze u tjednima, a ne godinama. “Mi u Typeqastu privlačimo najbolje talente, učimo kroz rad i ovdje svaka osoba pronađe svoj idealan projekt. Potpuno smo posvećeni novim idejama i naš rad vidljiv je u svakom dijeliću finalnog proizvoda. Izuzetno smo ponosni što smo dobili puno povjerenje partnera prilikom razvoja platforme.” – kaže direktor tvrtke Marko Barić.

Obzirom da im je sjedište u Amsterdamu, većina klijenata je iz zapadne Europe što pokazuje koliko zanimljivih projekata na globalnoj razini rade. Izazovi koji čekaju programere u budućnosti su neodoljivi, a projekti na kojima rade s najboljim partnerima iz cijelog svijeta pokazuju kako u Hrvatskoj ima budućnosti.

Ako želite raditi i razvijati svoje vještine na projektu Adeezy i sličnim zanimljviim globalnim projektima, pogledajte koje su trenutno otvorene pozicije u Zagrebu i Splitu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram