Zatvori
Poslovni Puls
19/08/2018

Novi plavi Rimac C_Two izložen u prestižnom muzeju u Los Angelesu

RIMAC Automobili će i ove godine sudjelovati na automobilskom tjednu u Montereyu, a za tu priliku predstavljaju novi C_Two s nekoliko premijernih detalja.

Rimac će potkraj kolovoza gostovati na tjednu automobila u Montereyu. No njegov novitet, model C_Two, može se vidjeti već ovog vikenda, i to u prestižnom muzeju Petersen Automotive u Los Angelesu.

Muzej Petersen Automotive je još 1994. osnovao medijski izdavač Robert E. Petersen, a osim po nevjerojatnim kolekcijama automobila poseban je i po svom izgledu, posebno vanjskoj fasadi izrađenoj od nehrđajućeg čelika kao najuočljivijem dijelu obnove vrijedne 125 milijuna USD.

Vratimo se automobilu i recimo da uz novu nijansu plave boje, C_Two izabran za američki debi ima još neke novosti. Novi je i dizajn naplataka, sada potpuno otvorenih s nešto klasičnijim dizajnom za svijet supersportskih bolida.

U Rimcu su se opet poigrali s prtljažnim prostorom. Suprotno očekivanjima, Pastorov protupožarni aparat nije ustupio mjesto opremi za golf, nego svojevrsnom prvom pomoći za gašenje žeđi, dvama šestlitrenim bocama šampanjca i kristalnim čašama. I dalje u skladu s elegancijom manifestacije Monterey Car Week i svega što ona donosi.

Podsjetimo, Rimac C_Two u Monterey stiže 24. kolovoza na okupljanje Quail, a dan kasnije sudjeluje na Exotics on Cannery Row, gdje će i dalje biti u društvu najopakijih i najbržih automobila na svijetu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram