Zatvori
Poslovni Puls
19/05/2018

Lidl Irska ponovo oduševljava viralnim videom

Ekipa koja vodi društvene mreže LIDL-a u Irskoj, konkretno Twitter već je mnogo puta bila glavna vijest u svijetu social medie. Ovog puta, ekipa se odlučila našaliti te je snimila fora video za jedan jako banalan proizvod.

U objavi tvrde da su sav budžet za video produkciji potrošili za 2018. godinu pa je ovo najbolje što su uspjeli složiti. Reklama je za "water slide" koji prodaju u dućanima LIDL-a u Irskoj. Kako video izgleda pogledajte niže:

 

Laurel vs Yanny fenomen

Twitter tim LIDL-a nije propustio iskoristiti posljedni internet "craze" Laurel VS Yanny o kojem je čitav internet brujio, a o njemu se oglasio i Jimmy Kimmel:

Ekipa iz LIDL-a je napravila svoj verziju tog fenomena i opet pobrala pohvale kupaca:

 

Prvi put bili su vijest nakon pljačke u poslovnici

Nakon što su nakon velikog snježnog nevremena pljačkaši opljačkali njihovu poslovnicu i uništili velik dio inventara, ekipi koja vodi Twitter account nije preostalo ništa drugo nego da se dobro našale sa situacijom.

 

Još jednom su bili hit kad su se rugali svojoj pogrešci u službenom newsletteru

Kako je netko od kolega poslao newsletter sa ponudom u kojem pored muških gaća stoji natpis "Muške radne hlače", genijalci iza ovog Twitter accounta nisu propustili iskoristiti priliku za još malo irskog "bantera":

 

Odgovori na upite kupaca također znaju biti urnebesni

Jedna irkinja je poslala sliku svinjskih šnicli kupljenih u njihovom dućanu te istaknula da izgleda malo čudno, na što je Twitter tim LIDL-a odgovorio "Ne izgleda dovoljno veliko da bi bio naš". Svakako ako niste zapratite profil "Lidl Ireland" jer ekipa stvarno zna kako raditi vrhunski community management.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram