Zatvori
Poslovni Puls
30/04/2018

TOP 10 motivacijskih citata s našeg Instagrama

PoslovniPuls u posljednje vrijeme doživljava 'tektonske promjene', a u tim promjenama i inovacijama nismo zaobišli ni Instagram.

Da, znam, zvuči kao uvod u neki wow PR članak kojim ćemo opisati najnoviji blockbuster koji drma kinima, ali mi se ne bavimo time (mislim na PR članke za kino projekcije, ove druge možemo uzeti u obzir, možda). No ovo i je wow jer ćemo Vam u par kratkih crtica pokušati navesti neke stvari koje su zaista dobre.

Uz već aktualne kolumniste Marijan Palić, Dorijan PalićMiško Macolić Tomičić, Nadija Serdarević, Ivica Srakočić, Natalija Crnečki, Marija Salopek Mirosavljević, Bruno Glavan, Berislav Lapac i Nikola Krolo, od kojih svakodnevno možete pročitati razne osvrte iz njihove stručne perspektive, dolaze i neki novi.

Paralelno s time, ''vraćamo u život'' segmente portala u kojima ste i vi uključeniFacebook, Linkedin, Twitter i Instagram.

Ovaj kratki uvod je jednostavno morao biti kako bi se odalo priznanje ljudima koji odrađuju svaki svoj dio posla, i čine odličnu grupu ljudi iza PoslovnogPulsa, ali sada ćemo prebaciti fokus na Instagram jer ovdje pokušavamo izgraditi jednu zaista jedinstvenu stvar (do koje ću Vas odvesti u daljnjem tekstu).

Na našem Instagram profilu svakodnevno možete pronaći motivacijske citate kao i kratke opise uz njih kako oni ne bi bili samo ''objavljeni citati'' već kako bi mogli i dobiti dodatni kontekst istih.

12.travanj, 2018., tamo negdje poslijepodne prilikom diskusije o daljnjim koracima, napisali smo sljedeće na našem profilu:

''...i dok doktori prisežu Hipokratovu zakletvu, mi ćemo jednu malo drugačiju - svaki dan, od sada nadalje, na našim stranicama moći ćete pronaći citate koji su motivirali i pokretali, koji su bili iznošeni kao misli pojedinaca. Dodat ćemo i mali dodatak iz stvari koju svako malo čujemo - ali to nije sve! Ako Vi kao naši pratitelji imate ideju za neki citat, slobodno nam se javite u DM, mi ćemo isti pročitati i odvagnuti i ako nam je dobar - objaviti kao i označiti osobu koja nam je isti predložila ;)''

U tom jednom trenutku odlučili smo i prisegnuli, bez ikakvog straha, pred svim pratiteljima i toga se držimo, te to od nas možete očekivati u svim segmentima.

Od tada nadalje nastojimo vas svakodnevno motivirati i animirati u Vašem business području, a nadamo se da će uz taj dio citati pridonijeti pozitivu i na vaš privatni život jer kako rastete vi koji nas pratite jedino tako možemo rasti i mi, a sve to u jednom potpuno drugačijem stilu (o kojem sam Vam rekao koji redak prije ovoga te da ću Vas postepeno u tekstu i dovesti do toga) koji možete uočiti odmah niže.

Uočite određeni jedinstveni vizualni uzorak: 

Jednostavno smo drugačiji od ostalih Instagram profila.

 

TOP 10 motivacijskih citata s našeg Instagrama

 

Kao što smo i napomenuli, ako ikome dođe kakva ideja, zasvijetli ona lampica iznad glave, osjećaj da  zašto i vi ne biste svojom izjavom uspjeli nekome poboljšati dan, unaprijediti nešto u životu, pomoći, nemojte se ustručavati – javite nam se, možemo zajedno učiniti vaš citat onim wow efektom kod ljudi.

Jer kao što Denis Diderot kaže: ''Najsretniji je onaj čovjek koji je sretnim učinio najviše drugih ljudi.''

U nadi i uvjerenju da ćete nas i dalje pratiti još više i jače jer uskoro ćemo vam donijeti i još neke nove sadržaje (da da, puni smo iznenađenja), pozdravljam vas do nekog sljedećeg javljanja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram