Zatvori
Zagreb Auto Show
Poslovni Puls
09/04/2018

Sutra počinje Zagreb Auto Show 2018.

Zagreb Auto Show ove godine svoja vrata otvara 10. travnja, a ugostit će više od 400 izlagača. Autoshow u Zagrebu nije postojao nekih 8 godina, a onda se na velika vrata vratio prije dvije godine. Prošle godine showu je prisustovalo više od 400 izlagača, a posjetilo ga je 140,000 ljudi.

Ove godine bez Rimca

autoshow

"Ovaj sajam promovira Zagreb na svjetskoj karti gospodarstva, ugostiteljstva, to je vjetar u leđa autoindustriji" rekao je Bandić. "Žao mi je što ove godine neće biti Rimac automobili na showu", dodao je.
Svejedno će biti zastupljeni i modeli na električni pogon, a tijekom sajma održat će se niz stručnih programa vezanih za, recimo, posustajanje potražnje za dizelašima, sigurnost voznog parka u Hrvatskoj, te dvojbe oko odabira pogonskih strojeva.

Dobra vijest za organizatore Auto Showa je sponzorstvo INA-e

zagreb_auto_show_2018

Dobra vijest za organizatore Auto Showa je sponzorstvo INA-e, koje je današnjim potpisivanjem od strane gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, Nike Dalića, člana Uprave INA d.d., i Dine Tomšić, direktorice Zagrebačkog velesajma nastavljeno kao dio projekta od prošlog izdanja.

Direktorica Zagreb Velesajma Dina Tomšić istaknula je kako su raspoloživi kapaciteti sajma, 14 raspoloživih paviljona i oko 70.000 četvornih metara prostora, gotovo u potpunosti popunjeni. Potvrđena su izlaganja većine prisutnih proizvođača automobila, kao i respektabilan broj proizvođača motocikala i gospodarskih vozila.
Pošto nećete moći na auto showu, zavirite ovdje u unutrašnjost Rimca C_Two.
TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram