Zatvori
Poslovni Puls
29/01/2018

Viktor Olujić novi član Uprave Asseco SEE Hrvatska

Nadzorni odbor kompanije Asseco SEE Hrvatska, vodećeg proizvođača mobilnih, sigurnosnih i komunikacijskih softverskih rješenja za financijske digitalne usluge u Hrvatskoj i regiji, imenovao je Viktora Olujića novim članom Uprave Asseco SEE Hrvatska.

Viktor Olujić je u 20 godina karijere radio na brojnim pozicijama unutar tvrtke. Posljednjih je sedam godina upravljao Odjelom za razvoj proizvoda i rješenja iz područja kartičnog poslovanja i sigurnosti plaćanja koje koristi većina banaka u Hrvatskoj i regiji. Zaslužan je za razvoj dijela najuspješnijih internacionalnih proizvoda unutar Asseco SEE Grupe. U suradnji s kompanijom MasterCard radio je na specifikaciji CAP (Chip Authentication Product) i vodio tim koji je među prva četiri u svijetu implementirao ovo najnaprednije rješenje sigurnosne autentikacije u vlastiti proizvod. Vodio je razvoj sigurnosnog rješenja SxS, koje je danas najprodavaniji internacionalni produkt unutar Asseco SEE Grupe i koji koristi više od 100 banaka i bankarskih grupacija diljem svijeta za zaštitu sigurnosti svojih korisnika prilikom online plaćanja.

Upravljao je dizajnom PKI rješenja VASuite te vodio razvojni tim koji je to rješenje integrirao u gotovo sve banke u Hrvatskoj. Sa svojim timom prošle je godine razvio inovativno HCE rješenje za beskontaktno plaćanje putem mobilnog uređaja čija je implementacija u tijeku u više banaka u regiji.

„Viktor je menadžer koji se razvijao predanim radom te je ostvario odlične rezultate unutar kompanije. Stoga mi je izuzetno drago što nam se pridružio u Upravi gdje će biti zadužen za razvoj inovativnih softverskih rješenja i usluga koje unaprjeđuju poslovanje financijskih institucija diljem regije čineći financijske usluge jednostavnijima, pouzdanijima i dostupnijima.“, istaknuo je Igor Gržalja, predsjednik Uprave Asseco SEE Hrvatska.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram