Zatvori
Poslovni Puls
05/06/2017

Valamar Riviera primljena u prestižni lanac obiteljskih hotela "Kinderhotels"

Valamar Riviera ušla je u prestižni lanac Kinderhotela, specijaliziranih za obiteljski odmor i time dobila dodatno priznanje ulaganja u kvalitetu i razvoj portfelja u segmentu odmorišnog turizma usmjerenog obiteljima s djecom...

Kinderhotels Europa je marketinško udruženje koje pod austrijskim brendom Kinderhotels okuplja premium obiteljske hotele visoke kvalitete.

Suradnja Valamara s Kinderhotels Europa, omogućit će brendiranje hotela Valamar Girandella Maro Resort 5* u Rapcu, čije otvorenje se planira za sezonu 2018. U Hrvatskoj će ovo biti treći hotel ove vrste, dok ih je u Europi ukupno 50.

Ovog tjedna Valamar Riviera u Rapcu svečano otvara najveću ovogodišnju investiciju u hrvatskom turizmu: ljetovališta Valamar Girandella Resort 4*/5* i Family Life Bellevue Resort 4*, koja će repozicionirati Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije, navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram