Zatvori
Poslovni Puls
27/04/2017

Web stranicama do novih klijenata

Tvrtke koje se bave izradom web stranica i trgovine moraju konstantno biti fokusirane na educiranje i praćenje trendova u njihovoj izradi...

Softwise iz Čakovca je jedna od domaćih tvrtki koja se već 16 godina bavi izradom web stranica i trgovine prema trendovima i željama klijenata.

Kako bi Vam približili tijek izrade jednog njihovog projekta, porazgovarali smo s jednim njihovim naručiteljem. Vlasnica Centra zdravlja i ljepote S-life , Danka Baranašić Strnad otvorila nam je vrata centra i u ugodnoj atmosferi odgovorila na nekoliko pitanja.

Pročitajte sve o početnim očekivanjima, tijeku izrade i cjelokupnoj realizaciji izrade web stranica centra S-life.

Na tržištu postoji mnogo agencija i tvrtki koje se bave izradom web stranica. Koji je glavni faktor koji je utjecao da odaberete ponudu tvrtke Softwise?

Najveći nedostatak web stranica centra S-life prethodnih godina bio je taj što nisam mogla samostalno dodavati i mijenjati sadržaj na web stranicama, a ponuda tvrtke Softwise mi je upravo to omogućila.

Naišla sam na njihov članak o miniWEB stranicama na Facebooku. Kako i sama često oglašavam usluge centra na Facebook-u, a koji mi je ove godine bio zatrpan upitima klijenata o uslugama, shvatila sam da je krajnje vrijeme za novu web stranicu.

U objavljenom članku o miniWEB stranicama najprije me privukla pristupačna cijena, a kada sam uočila da i bez znanja programiranja mogu jednostavno upravljati sadržajem web stranica nisam se više dvoumila i odlučila sam se za miniWEB iz njihove ponude.

Koja su bila Vaša početna očekivanja?

Nakon inicijalnog sastanka shvatila sam da će izrada web stranice zahtijevati i dobar dio mojeg angažmana. Što više i zbog želje da svojim klijentima kroz web stranicu omogućim relevantne informacije o svakoj usluzi i proizvodu.

U Softwise-u su mi skrenuli pažnju i na to koliko je važno opremiti web stranice dobrim sadržajem, te kako je on ključan da klijenti dođu upravo na stranicu centra S-life. Sad znam da u pozadini svake dobre web stranice stoji tim stručnjaka, ali i angažman vlasnika.

Jeste li zadovoljni s rokom izvedbe i cjelokupnom realizacijom projekta?

Centar S-life svojom ponudom usluga i proizvoda sve više promiče ideju o životu u skladu s prirodom, a prostor je uređen u zemljanim tonovima. Stoga sam znala da želim zadržati isti vizualni identitet i na web stranici.

Nakon što sam odabrala predložak iz ponude miniWEB stranica i dostavila sadržaj u digitalnom obliku, kroz nekih tjedan dana sadržaj je bio dostupan na novim web stranicama centra S-life.

Na njihov prijedlog odradila sam i fotografiranje usluga centra S-life. Smatram da je to bila jako dobra odluka koja je upotpunila tekstualni sadržaj privlačnim fotografijama i dodatno približila usluge posjetiocima web stranice.

Što se u Vašem centru promijenilo od završetka projekta izrade web stranica?

Rasteretila sam svoj Facebook inbox upitima o cijenama i radnom vremenu, što mi ostavlja više vremena za odrađivanje drugih obaveza. Klijenti se sve više informiraju o našim uslugama prije samog dolaska, a što nam s druge strane olakšava pružanje usluge prema njihovim željama i potrebama. Pozitivne reakcije klijenata na web stranicu odlična su povratna informacija da se investicija isplatila.

miniWEB stranice  su idealno rješenje za online oglašavanje koje Vašoj tvrtki omogućava da dosegne nove klijente. Već danas zatražite svoju miniWEB ponudu slanjem upita na info@softwise.hr.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram