Zatvori
Poslovni Puls
04/04/2017

Može li se programsko rješenje uvesti u mjesec dana?

Postoji bojazan da za uvođenje novog programskog rješenja treba puno vremena, novaca i živaca. Često se baš zbog toga tvrtke ne odlučuju na promijene i implementaciju rješenja...

Današnje aplikacije postaju sve fleksibilnije i mogu se početi koristiti gotovo instantno.

Jedna od takvih aplikacija dostupnih na domaćem tržištu je softCRM tvrtke Softwise. Aplikacija je idealno rješenja za praćenje povijesti poslovnog odnosa, pisanja ponuda i računa, upisivanje radnih zadataka, statističko analiziranje i planiranje marketinških i prodajnih aktivnosti i sl.

U kratkom roku, od par dana do par tjedana, moguće je implementirati takvu aplikaciju u mikro, malo ili srednje poduzeće koje nema puno razina u odlučivanju, odnosno gdje se odluke donose relativno brzo.

Besplatno testiranje rješenja

Početak korištenja uvelike olakšava i mogućnost testiranja aplikacije, tako da djelatnici koji će biti zaduženi za uvođenje rješenja unaprijed mogu isprobati mogućnosti aplikacije te donijeti kvalitetne odluke.

Za testiranje softCRM aplikacije dostupno je 30-dnevno besplatno testiranje sa svim raspoloživim mogućnostima aplikacije. Prilikom testiranja korisnik može steći kvalitetnu informaciju što sve aplikacija posjeduje, na koji način funkcionira te kako se uklapa u postojeći način rada poduzeća.

Prilagođavanje postavki aplikacije

Prije početka korištenja aplikacije mogu se definirati osnovne postavke aplikacije te personalizirati dokumente. Osnovni podaci podrazumijevaju o kojem subjektu je riječ, koje porezne stope koristi u poslovanju, koje jezike koristi, da li ima inozemne kupce i partnere, koje su oznake blagajne, uređivanja zaglavlja i podnožja dokumenta i dr. Korisnik u vrlo kratkom roku nakon registracije dobiva podatke i može krenuti sa definiranjem postavki u aplikaciji i započeti sa korištenjem.

Unos inicijalnih podataka (import podataka)

Uvoz podataka u aplikaciju može se raditi na nekoliko načina ovisno o postojećim podacima. Ako postoje sistematizirani podaci u excel dokumentima, postoji lakši način za uvoz tih podataka direktno u bazu, od strane djelatnika tvrtke Softwise.

Ako podaci nisu sistematizirani već se nalaze na više lokacija, npr. kao bilješke u bilježnicama, rokovnicima, mobilnom telefonu, dokumentima i sl. tada je potrebno podatke ručno unijeti u aplikaciju.

U aplikaciji se podaci mogu unositi u trenutku kada se za to javi potreba, nije ih potrebno odmah unijeti.

Edukacija korisnika i usmjeravanje

Edukacija korisnika temelji se na upoznavanju sa principom rada aplikacije i funkcioniranju dodatnih mogućnosti. Za većinu mogućnosti aplikacije postoji korisnička dokumentacija te odgovori na najčešća pitanja na internet stranici. Korisnička podrška stoji na raspolaganju u uredovno vrijeme putem telefona i mail-a te je moguće dogovoriti i edukaciju putem Team Viewera.

Nakon upoznavanja strategije poslovanja i postojećeg načina funkcioniranja tvrtke korisnika, djelatnici tvrtke Softwise u dogovoru s korisnikom rade usmjeravanje i pritom se definira najbolji način za korištenje aplikacije. Nakon edukacije i unosa inicijalnih podataka korisnici mogu započeti samostalno koristiti aplikaciju i kreirati dokumente i aktivnosti. Unosom većeg broja podataka moguće je napraviti detaljnije analize i filtriranje podataka, te tako saznati informacije koje su im do sada bile nepoznate.

Implementacija softCRM aplikacije, može se napraviti u vrlo kratkom roku. Bitno je da korisnik bude spreman na promijene i odlučan za promjenu u načinu rada.

Sistematizacijom podataka i potpunim evidencijama na jednom mjestu uviđa se koliko još prostora postoji za napredovanje i propuštenih prilika koje se mogu realizirati.

Krenite u akciju i registrirajte se za besplatni jednomjesečni račun poslovne aplikacije softCRM !

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram