Zatvori
Poslovni Puls
13/03/2017

Londonska škola za odnose s javnošću – idealna prilika da napravite nešto za sebe!

Proljeće već danima kuca na vrata i već se kreće s čišćenjem, spremanjem i kreiranjem planova. Idealno je ovo vrijeme da unaprijedite svoje znanje i napravite nešto za sebe. Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) idealno je mjesto za tako nešto...

Dakle, idealno mjesto, idealno vrijeme i idealna prilika za LSPR jer upisi su u tijeku.

Zašto LSPR? Zato što pruža najbolja znanja iz brojnih područja koja će od vas stvoriti profesionalce spremne za sve izazove. Kroz tri programa na raspolaganju vam je lepeza znanja u kombinaciji s iskustvom dobivenim iz prakse.

Predavanja na LSPR-u će vas potaknuti na promjenu načina razmišljanja. Uz stručne savjete iz prakse usavršit ćete svoje znanje, ostati u trendu i naravno – zabaviti se. Svako predavanje je posebno na svoj način, a svako će vam ostati u odličnom sjećanju. Možda zvuči kao klišej, ali prema iskustvima dosadašnjih generacija LSPR se potvrdio kao zanimljivo mjesto znanja i zabave.

Predavači i polaznici komuniciraju na vrlo otvoren način, kroz same prezentacije i radionice, čak i na druženju nakon predavanja. Na vama je da budete otvoreni i naučite što više možete.

Tri programa koja su vam na raspolaganju upravo vam pružaju sve navedeno. Po završetku programa, svaki polaznik dobiva certificiranu diplomu Londonske škole za odnose s javnošću koja se upisuje u radnu knjižicu i koja je priznata u svih 18 zemalja u kojima djeluje LSPR.

Predavači Londonske škole za odnose s javnošću vrsni su stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koje predaju.

Program koji je za mnoge najzanimljiviji je Marketing i komunikacija na društvenim mrežama. Pitate se zašto? Jednostavno, društvene mreže postale su dio našeg života i na njima radimo gotovo sve. Od vođenja privatnog života do poslovne komunikacije.

Drugi program koji je također vrlo popularan na LSPR-u zove se Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom. Ovo je kompletan edukacijski program koji polaznicima daje znanja iz odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline.

Svakodnevno gubimo vrijeme, energiju i novac zbog ''buke'' u komunikaciji i nedostatka razumijevanja. Ako ste se pronašli u posljednjoj rečenici onda je program koji je idealan za vas Razvijanje komunikacijskih vještina. Često zaboravljamo da su komunikacijske vještine potrebne u gotovo svakom zanimanju. Uspješno vladanje njima presudno je za poslovni uspjeh, ali i osobni razvoj. Upravo je tome namijenjen ovaj program koji spaja teoriju i praksu i donosi alate za učinkovito komuniciranje.

Proljeće dolazi, probudite se iz zimskog sna i napravite nešto za sebe. Londonska škola za odnose s javnošću krenula je s upisima.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram