Zatvori
Poslovni Puls
14/02/2017

Rusija i Ukrajina nastavljaju "tužakanje" pred WTO-om

Ruska strana će na tužbu koju je Ukrajina protiv nje podnijela Svjetskoj trgovinskoj organizaciji zbog ograničavanja tranzita preko teritorija Rusije odgovoriti u skladu s normama međunarodnog prava, rekao je za novinare glasnogovornik predsjednika Rusije Dmitrij Peskov...

Ukrajina je 9. veljače u Svjetsku trgovinsku organizaciju uputila zahtjev za formiranje panela arbitara WTO zbog ograničavanja tranzita preko teritorija Rusije u treće zemlje.

"U međunarodnom pravu postoje metode i načini za zaštitu ruskih interesa, koji će se primjenjivati u ovom slučaju, kao i u drugim sličnim slučajevima", rekao je Peskov, prenosi RIA Novosti.

"Ovdje teško da su umjesni neki komentari", dodao je on, odgovarajući na pitanje o mogućim posljednicama za Rusku Federaciju u vezi s tužbom Ukrajine Svjetskoj trgovinskoj organizaciji zbog ograničavanja tranzita preko teritorija Rusije, prenosi RBTH.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram