Zatvori
Poslovni Puls
13/02/2017

Upiši LSPR i istakni se novim znanjima

Započeli su upisi nove generacije Londonske škole za odnose s javnošću (LSPR). Igrajte na sigurno i uložite vrijeme u svoju budućnost kroz stjecanje novih znanja koja će vas istaknuti na tržištu rada...

Zanimljiv ti je PR ili misliš da bi trebao poboljšati svoju komunikaciju s kolegama ili klijentima na poslu? Ili su tvoja najveća strast društvene mreže i vidiš svoju budućnost u digitalnom marketingu?

LSPR je pravi izbor za svaki od ovih scenarija.

LSPR je škola priznata po kvalitetnim i jedinstvenim edukacijskim programima, a specijalizirala se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brandingom i marketingom. Primarna je misija LSPR-a pružiti polaznicima najbolja znanja iz odabranih područja te od njih stvoriti stručnjake spremne za sve izazove koji ih očekuju na njihovu profesionalnom putu.

Vrhunski predavači u ovoj školi pomoći će vam da svaku prepreku na svom putu pretvorite u prednost, a postojeća znanja nadopunite njihovim iskustvom te naučite ponešto iz njihovih grešaka.

Trenutno LSPR ima tri programa koji polaznicima pružaju relevantna znanja iz svakog područja.

Razvijanje komunikacijskih vještina program je koji spaja teoriju i praksu te uči primijeni korisnih alata za učinkovito komuniciranje, u svakom okruženju. Ako vas zanima što je PR i zašto je neizostavan dio gotovo svake struke odaberite program Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom koji pojašnjava važnost struke u odnosu na druge discipline, polaznike uči pravilnoj komunikaciji s medijima te kako upravljati brandom i reputacijom. Marketing i komunikacija na društvenim mrežama naučit će vas kako funkcioniraju novi digitalni mediji, kako se profesionalno baviti društvenim mrežama, komunicirati u digitalnom svijetu te ispravno upravljati kampanjama.

Upisi za sve navedene programe su u tijeku, a popust za ranu prijavu do 15.3.2017. iznosi 20% (+dodatnih 10% u slučaju avansnog plaćanja). Predavanja programa Marketing i komunikacija na društvenim mrežama i Razvijanje komunikacijskih vještina započinju 6.5.2017., a program Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom s prvim predavanjem počinje 22.4.2017.

Čekamo vaše prijave i veselimo se druženjem s novom generacijom LSPR-a!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram