Zatvori
Poslovni Puls
16/11/2016

Kineski Foton i internet div Baidu predstavili samovozeći kamion

Automatski Foton super kamion bez vozača zadobio je trenutnu pozornost ljudi na izložbi inteligentno povezanih vozila nedavno u Šangaju...

Super kamion, koji su zajednički razvili tvrtka Foton Motors i kineski tehnološki div Baidu, je bio jedan od proizvoda izloženih na izložbi u Šangajskom novom međunarodnom izložbenom centru u ponedjeljak 14. studenog.

Song Shushan, potpredsjednik Foton Grupe, je rekao kako su Foton super kamioni bez vozača sigurni i kako mogu pomoći u održavanju zdravlja vozača i umanjenju iscrpljenosti. Izvješćeno je kako se očekuje da će Foton automatski super kamioni bez vozača biti pušteni u masovnu proizvodnju 2025.

Međutim, proći će još neko vrijeme prije nego što se provozaju cestama i posao zadobije puni zamah zbog različitih ograničenja u istraživanju, razvojnim troškovima, politikama i pravilima, stoji u izvješćima medija.

Super kamion je rezultat Fotonovog projekta internet super kamiona.

U lipnju 2016, Foton Motor Grupa je izgradila savez za inteligentni povezani super kamion u koji su uključena svjetski poznata poduzeća kao što su Foton, ZF i Cummins. U savez se nadalje uključilo više poduzeća koja se bave internetom i pametnom logistikom, kao što je Baidu, prenosi CRI.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram