Zatvori
Poslovni Puls
09/11/2016

Hrvatske delegacija na 37. Svjetskom sajmu turizma u Londonu

U Londonu je počeo 37. svjetski sajam turizma. Organizatori predviđaju da će se u tri dana ondje sklopiti poslovi vrijedni 2,5 milijarde funti. Dio tog turističkog kolača pripast će i Hrvatskoj koja je Britancima sve popularnije odredište. Za goste iz Velike Britanije bori se na sajmu preko 5000 izlagaca iz 200 zemalja svijeta...

Iako je odluka o izlasku iz Europske unije donijela određenu financijsku nesigurnost Britancima, oni i dalje vole putovati. Prošle godine putovali su čak 10% više nego lani. Sve češće biraju i Hrvatsku, pa su tako u 2016. ostvarili gotovo 25% više dolazaka i noćenja nego u 2015.

Kako bi se dobri turistički rezultati ponovili i u 2017., hrvatska turistička delegacija došla je na jedan od najvećih turističkih sajmova na svijetu - ovaj u Londonu.

Na sajmu se sklapaju novi poslovi kako bi i sljedeće sezone u Hrvatsku došlo više od 600.000 gostiju iz Velike Britanije. Važnu ulogu imat će i 10 novih zračnih linija, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram