Zatvori
Poslovni Puls
29/08/2016

Objavljen popis najboljih hotela na krajnjem jugu Hrvatske

Još jedna sjajna turistička sezona u općini Konavle i gradu Cavtatu! Odlično popunjeni hotelski i privatni smještajni kapaciteti u samom srcu turističke sezone pokazuju kako ova turistička destinacija krajnjeg juga Hrvatske i dalje uživa veliku popularnost kod mnogobrojnih inozemnih i domaćih turista...

Dokaz tome je i nedavni posjet članova planetarno popularnog rock benda U2 koji su u Cavtatu uživali u lokalnoj turističkoj i gastronomskoj ponudi. Nesumnjivo, Konavle i  Cavtat privlače sve veći broj turista koji u toj destinaciji pronalaze privlačnu ljetnu odmorišnu oazu s bogatom kulturnom, gastronomskom i turističkom ponudom, navodi se u priopćenju.

Podaci s vodećih booking servisa pokazuju kako ovih dana nije lako pronaći slobodan hotelski smještaj u Konavlima i Cavtatu.

Popularnost Konavala i Cavtata pokazuje i vijest kako su VIDI Travel Guides turistički vodiči na svojim web stranicama nedavno objavili popis najboljeg hotelskog smještaja za Cavtat, Konavle i okolicu.

Na popisu se nalaze sljedeći hoteli: Croatia, Sheraton Dubrovnik Riviera, Albatros, Supetar, Epidaurus, Cavtat, Konavle, Astarea, Orphee i Villa Pattiera.

Popis je nastao agregacijom ocjena i komentara gostiju na najrelevantnijim svjetskim turističkim i booking portalima poput Booking.com, TripAdvisor, Expedia i brojnim drugima.

Prema podacima Hrvatskog zavoda za statistiku (DZS) prošle godine u općini Konavle boravilo je više od 112.000 turista koji su ostvarili gotovo 600.000 noćenja.

Cijeli popis možete pogledati ovdje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram