Zatvori
Poslovni Puls
18/08/2016

Osvoji stipendiju Londonske škole za odnose s javnošću!

Odlična prilika za sve željne novih znanja, bogatog iskustva i kreativnog duha dolazi iz Londonske škole za odnose s javnošću. Objavljen je natječaj za osvajanje tri stipendije za njihove certificirane programe; Razvijanje komunikacijskih vještina, Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom i Marketing i komunikacija na društvenim mrežama...

Riječ je o svjetski poznatoj školi koja svojim polaznicima pruža najbolja znanja iz odabranih područja kroz predavanja renomiranih stručnjaka koji kvalitetno prenose svoje iskustvo i znanje.

Neki od vrhunskih predavača Londonske škole za odnose s javnošću su Davor Stanković, copywriter i stručnjak za komunikaciju u kreativnoj agenciji I TO NIJE SVE!, Vesna Filipović, direktorica tvrtke ELEMENTA komunikacije d.o.o. za savjetovanje i edukaciju iz tržišnih komunikacija te Krešimir Dominić, partner u digitalnoj agenciji Ping Pong te voditelj digitalnog odjela u agenciji za tržišno komuniciranje, odnose s javnošću, upravljanje digitalnom komunikacijom i organizaciju događaja Komunikacijski laboratorij d.o.o.

osvoji_stipendiju_square

Po završetku svakog programa polaznici postaju ponosni vlasnici certificirane diplome koja je priznata u svih 18 zemalja svijeta u kojima djeluje Londonska škola za odnose s javnošću. Natječaj je otvoren za sve zainteresirane osobe željne stjecanja novih znanja u skladu s trenutačnim potrebama tržišta i koji, sukladno ciljevima Londonske škole za odnose s javnošću, smatraju da je kombinacija teorije, prakse i iskustva ključ uspjeha.

Kako do stipendije?

U natječaju za stipendiju za program „Razvijanje komunikacijskih vještina“ možete sudjelovati ako snimite video zapis na temu: „Zašto volim svoj grad“ u trajanju do 3 minute.

Za osvajanje stipendije za program „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“ potrebno je izraditi troškovnik, timeline i scenarij za event kojim se obilježava proslava 15 godina poslovanja tvrtke, a za koji je predviđen proračun od 250.000,00 kn.

Stipendiju za program „Marketing i komunikacija na društvenim mrežama“ možete osvojiti ako izradite strategiju za promociju klijenta koji se bavi prodajom uredskog materijala na Facebooku i Instagramu.

Gotove radove treba poslati na e-mail stipendija@lspr.hr do 1. listopada 2016. godine, a detaljnije o samim programima i natječaju pogledajte na web stranici Londonske škole za odnose s javnošću..

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram