Zatvori
Poslovni Puls
21/06/2016

Agrokor dodatno produbio poslovne odnose s ruskim Sberbankom

U okviru Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu (St. Petersburg International Economic Forum) Sberbank je s hrvatskom grupacijom Agrokor, najvećim maloprodajnim lancem i proizvođačem hrane u jugoistočnoj Europi u privatnom vlasništvu, potpisala Memorandum o razumijevanju...

Memorandum su potpisali zamjenica predsjednika Izvršnog odbora Sberbanke Svetlana Sagaydak i zamjenik predsjednika Uprave grupacije Agrokor Ante Todorić.

Kompanije su postigle dogovor o proširenju daljnje suradnje u segmentu maloprodaje u Hrvatskoj i u široj regiji, a također će se razmotriti mogućnosti daljnje suradnje i promicanja rješenja Sberbanke za maloprodaju - Sberbank terminala (Business Tab).

„Sberbank je kompaniji odobrila kredite od više od jedne milijarde eura, banka podržava zajedničke projekte kompanije, uključujući proizvode investicijskog bankarstva", izjavila je zamjenica predsjednika Izvršnog odbora Svetlana Sagaydak. „Prihodi kompanije porasli su u 2015. godini sa 4,6 milijarde eura na 6,5 milijardi eura. U 2016. godini Sberbank planira povećati broj izdanih co-branded platnih kartica na 95 tisuća kartica ".

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram