Zatvori
Poslovni Puls
16/05/2016

Prva samostalna izložba dubrovačke fotografkinje Slavice Gavranić

Prva samostalna izložba fotografija Slavice Gavranić pod nazivom 'Individuum bit će otvorena u palači Sponza, u subotu, 21. svibnja s početkom u 20 sati...

Svaki fotograf ima nešto što preferira na fotografijama. Kod Slavice Gavranić su to definitivno ljudi te njihova emocija. Lajt motiv izložbe je lik žene u raznim stanjima duha, od boli i tuge pa sve do zadovoljstva i sreće. Autorica će predstaviti 24 fotografije u crno - bijeloj boji.

Izložba je ujedno humanitarnog karaktera. Prikupljena sredstva od prodaje fotografija uplatit će se na žiroračun Centra za rehabilitaciju Josipovac. Izložba će ostati otvorena do 10. lipnja.

O AUTORICI:

Slavica Gavranić rođena je 19. veljače 1965. godine u Župi dubrovačkoj. Živjela je neko vrijeme u Francuskoj. Fotografijom se bavi od mladih dana. Kako ističe ljubav se rodila još u osnovnoj školi gdje je s još desetak učenika i profesorom Vlahom Baničevićem svaki tjedan u maloj mračnoj komori izrađivala fotografije. Ozbiljniji pristup dogodio se prije osam godina kad se na nagovor Igora Brautovića počela druziti s entuzijastima fotografije te profesionalnim fotografima poput fotoreportera Željka Tutnjevića. Dobitnica je nekoliko nagrada, a ovo joj je prva samostalna izložba. Živi i radi u Dubrovniku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram