Zatvori
Poslovni Puls
29/03/2016

Niču novi hotelski kapaciteti diljem Dalmacije

Deseci milijuna eura uloženi su ove zime u nove turističke kapacitete srednje Dalmacije. Uglavnom je riječ o domaćem kapitalu, ali najavljen je i dolazak novih stranih hotelskih lanaca. Već je rasprodan smještaj u hotelima koji će biti gotovi do lipnja...

Hotel Pharos na Hvaru budući je adut hrvatskog turizma. U novi izgled ulaže se 50 mil. kn, ali i u tehnologije, najviše za mlade, bogate goste ovisne o društvenim mrežama.Upravo su mladi gosti, najviše iz dalekih država, preplavili Split ovog Uskrsa.

Festival Ultra i "Igra prijestolja" privukli su mnoge. Za ovo ljeto bit će dograđen i na tržištu hotel Cornaro sa 132 sobe i 4 zvjezdice. I na makarskoj rivijeri se gradi. U Baškoj Vodi nakon desetljeća čekanja novi izgled dobiva i simbol dalmatinskog turizma, hotel "Slavija".

Taj se hotel diže na kategoriju četiri zvjezdice, a investicija je vrijedna 50 mil. kn. Na tržištu će od lipnja biti i novi hoteli "Romana" u Makarskoj i "Medora" u Podgori, oba s četiri zvjezdice. Sobe su već sada rasprodane, uglavnom Skandinavcima i Englezima, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram