Zatvori
Poslovni Puls
16/03/2016

Tele2 okreće novu stranicu, evo o čemu je riječ...

Tele2 dodaje novi element svojim proizvodima i uslugama osiguravajući dodatnu fleksibilnost i jednostavnost korisnicima. Korisnici mogu sami na jednostavan način kreirati svoje tarife koje odgovaraju njihovim potrebama...

Korisnici su pozvani isprobati Tele2 mrežu 30 dana besplatno prije donošenja odluke. Također, korisnici imaju mogućnost promijeniti, povećavati i smanjivati paket putem jednostavne aplikacije MojTele2. Ova fleksibilnost dolazi povrh odlične cijene i nove odlične mreže, stoji u priopćenju.

Tele2 je poznat po tome što nudi najbolju vrijednost na tržištu i snižava cijene kako bi korisnicima osigurao odličnu uslugu, navodi se u priopćenju.

Tele2 je u veljači predstavio 4G mrežu s nacionalnom pokrivenošću, pokrivši 90% populacije, a u proteklih 12 mjeseci nadogradio je 3G mrežu kako bi imao najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj s kojom već pokriva 99% populacije. Današnje predstavljanje je okretanje nove stranice za Tele2 s dodatnom fleksibilnošću i jednostavnošću kako bi zadovoljili potrebe korisnika.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram