Zatvori
Poslovni Puls
20/03/2017

Sonja Miočić nova direktorica komunikacija u Tele2 Hrvatska

Sonja Miočić nova je direktorica komunikacija u Tele2 Hrvatska, koja je s radom započela sredinom ožujka ove godine...

Sonja Miočić ima višegodišnje iskustvo u poslovima marketinga, korporativnih komunikacija i odnosa s javnošću radeći na voditeljskim i direktorskim pozicijama u AZ mirovinskom fondu i Allianz osiguranju, a u Tele2 dolazi iz tvrtke Tomić & Co., gdje je zadnje tri i pol godine obnašala funkciju direktorice marketinga i odnosa s javnošću za brandove BMW i MINI za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, navodi se u propćenju.

Sonja ima i značajno iskustvo u managementu gdje je vodila različite projekte iz segmenta event managementa, prodajno-marketinških aktivacija i internih komunikacija.

„Izuzetno mi je drago što sam preuzela funkciju direktorice komunikacija u Tele2 i postala dio ovog uspješnog tima. Ovo je vrlo odgovorna i izazovna pozicija budući da se Tele2 Hrvatska susreće s brojnim izazovima na tržištu. Međutim, uvjerena sam u snagu Tele2 branda i tima s kojim ću surađivati i nadam se da ću svojim iskustvom i načinom rada doprinijeti njegovom razvoju“, rekla je Sonja Miočić.

„Drago mi je da se Sonja priključila našem timu na poziciji direktorice komunikacija Tele2 Hrvatska i želim joj i ovim putem zaželjeti srdačnu dobrodošlicu. S obzirom na njeno znanje i iskustvo, vjerujem da će se sjajno uklopiti i donijeti jedan novi pogled u segment marketinških komunikacija kako bi i s te strane naša kompanija još bolje funkcionirala na tržištu te nam olakšala održavanje naše pozicije kao operatera koji kreira ponudu slušajući svoje korisnike“, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram