Zatvori
Poslovni Puls
02/03/2016

Pedeseto izdanje "Poslovne večere" na temu kontroling-partner menadžmenta

Novi networking event za poduzetnike – 50. Poslovna večera – održat će se na temu „Kontroling-partner menadžmenta“, u utorak 22.03.2016. u restoranu Primošten, Stupnička 14, Zagreb početkom u 20.00 sati...

Tema 50. Poslovne večere su Kontroling-partner menadžmenta na kojoj ćemo saznati bitne stvari za naše poslovanje kao što su:

  • Što je kontroling?
  • Koje benefite kontroling donosi?
  • Zašto implementirati kontroling?
  • Tko bi unutar poduzeća trebao sudjelovati sa svojim segmentom poslovanja prilikom implementacije kontrolinga?
  • Kontroling- trošak ili investicija?

Gost predavač je mr.sc. Jasmina Očko, vodeći implementator kontroling funkcije u brojnim – kako u najvećim, tako i u srednje velikim poduzećima u Hrvatskoj i regiji sa dugogodišnjim iskustvom.Nositelj je licence za RH i partner Controller Akademie iz Munchena, vodeće škole kontrolinga na svijetu. Od 2014. godine educira menadžere i kontrolere u vlastitoj Kontroling školi Kognosko.

Također, gđa.Očko je voditelj ICV radne skupine Hrvatska koja broji više od 120 članova ,organizator ICCC ‐Međunarodne ICV kontroling konferencije u RH koja spada u red 16 međunarodnih konferencija pod pokroviteljstvom ICV‐a, a koje se održavaju u brojnim zemljama diljem Europe, na kojem renomirani međunarodni stručnjaci iz područja kontrolinga prezentiraju svoja iskustva i napredak u poslovanju svojih poduzeća, tesuorganizator međunarodne kontroling konferencije u javnom sektoru.

Autor je stručnih publikacija i knjiga na temu kontrolinga, te predavač na raznim konferencijama i seminarima.

Broj mjesta je ograničen (15 mjesta). Cijena večere je 199kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Ulaznicu za 50. Poslovnu večeru možete uplatiti najkasnije do 21.03.2016. prijavom na web stranici poslovnavecera.com

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram