Zatvori
Poslovni Puls
15/02/2016

Jeste li znali da web stranica ne mora koštati cijelo bogatstvo?

Već duže vrijeme shvaćate da Vam je potrebna web stranica, no nikako da poduzmete prvi korak u njezinoj realizaciji...

Upravo sad ste odlučili da poduzimate taj prvi korak. U google pretraživač upisujete ključne riječi: izrada kvalitetne web stranice, izrada profesionalne web stranice, cijena izrade web stranice i sl.

Nakon samo nekoliko minuta uviđate da ste se izgubili u moru ponuda za izradu web stranica. Ne odustajete, pokušavate usporediti različite ponude kako bi donijeli pametnu odluku i odabrali najbolju ponudu.

Sada je prošlo već 30-tak minuta i dolazite do zaključka da se cijena izrade web stranice najčešće kreće od 4.000 kuna, što je trenutno izvan vašeg budžeta.

Krećete iz početka i u google pretraživač upisujete: izrada cijenovno povoljnije, a kvalitetne stranice. U tom trenutku nailazite na ponudu za izradom, na Vaše čuđenje, doista povoljnih web stranica.

Sada ste zbunjeni jer niste sigurni koja web stranica Vam je potrebna, cjenovno skuplja ili povoljnija. Pitate se u čemu je razlika ?

U ljudskoj je prirodi da reagira na riječ skuplje i najčešće ga tumači kao bolje, tj. kvalitetnije. Iako ne postoji objašnjenje zašto je tome tako i prije nego donesete krivi zaključak, pokušajte se prisjetiti koliko puta ste platili skuplju cijenu, a kasnije ste shvatili da ste istu kvalitetu mogli dobiti i za jeftiniju cijenu.

Kako bi Vam olašlali da izbjegnete takvu situaciju, konzultirali smo se s tvrtkom Softwise koja nam je pomogla u analizi njihove miniWEB paket ponude i ponude drugih poduzeća.

Zaključilo smo da svaka dobra ponuda za izradu web stranice treba sadržavati sljedećih 10 karakteristika:

1. Responzivan dizajn web stranice prilagođen za sve uređaje (pametne telefone, tablete, računala),
2. Atraktivan i vizualno privlačan dizajn web stranice,
3. Stranice u CMS sustavu,
4. Mogućnost samostalnog uređivanja web sadržaja u CMS sustavu,
5. Korisnički dokumentaciju za korištenje CMS sustava,
6. Korisničku podršku,
7. Optimizaciju za internet pretraživače (SEO).
8. Statistiku posjeta (Google Analytics),
9. Umetanje neograničen broj stranica i fotografija i
10. Web hosting (registracija domene, održavanje servera i baze).

Ako ponuda koju ste odabrali sadrži navedene karakteristike, vjerujte da dobivate kvalitetnu i profesionalnu web stranicu koja će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

Praksa je pokazala da je zbog brže reakcije na zahtjeve korisnika i bolje poznavanje trendova na domaćem tržištu najbolje izabrati ponudu domaće tvrtke.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram