Zatvori
Poslovni Puls
20/01/2016

TOP 5 razloga zašto upisati Londonsku školu za odnose s javnošću (LSPR)

Smjer Marketinga i komunikacije na društvenim mrežama u Londonskoj školi za odnose s javnošću jedan je od brojnih mogućnosti koje vam se pružaju. Zašto mislite da je dobro upisati LSPR? Razloga je više, ali evo pet najboljih i najkonkretnijih...

1. Promjena načina razmišljanja

Zvuči vam kao 'izlizana' priča, ali promijenit će te svoj način razmišljanja kada su u pitanju društvene mreže. Bili početnici ili iskusni korisnici, koristite društvene mreže u privatnom ili poslovnom smislu, nije bitno. Neke stvari na društvenim mrežama više nećete raditi isto.

Ako ne znate objaviti ništa kreativnije od slatkih mačića ili šalice kave uz svoj proizvod, ili ''duck facea'' na privatnom profilu, onda će vam LSPR svakako pomoći da promijenite svoj stil. Ako nemate stil, stvorit ćete ga. Ako imate pitanje, dobit ćete odgovor. Ako ne znate, naučit ćete.

2. Savjeti iz prakse

Stara izreka govori: ''Teorija bez prakse je kao kotač bez osovine. Praksa bez teorije je kao slijepac na putu.'' Na LSPR-ovom smjeru marketinga i komunikacije na društvenim mrežama dobit ćete ''osovinu za kotač'', ali što je puno važnije, dobit ćete i ''vodiča za slijepe'' na vašem putu u svijet društvenih mreža. Na vama je da to dvoje iskoristite na najbolji mogući način.

3. I analiza može biti zanimljiva... i korisna

Vjerovali ili ne, bez prave analize ne možete uspjeti. Dobro, možda u nekim slučajevima možete, ali ona vam je itekako potrebna ako želite pretvoriti svoje ulaganje u novac. Kako uopće koristiti Google Analytics? Što je kvalitativna, a što kvantitativna analiza? Što je konverzija i kako je znati koristiti?

Zvuči dosadno? Možda će i biti, ali znate li uloženo vrijeme, trud i novac pretvoriti u zaradu? Ne znate? E sada to već zvuči zanimljivo... i korisno.

4. Ostanite u trendu

Vjerojatno ovaj naslov zvuči kao stara ''navlakuša''. No, ako mislite da znate sve o društvenim mrežama - ne znate. Čak iako znate dosta toga, ovaj smjer će vam pomoći da nadogradite svoje znanje. Novi val društvenih mreža je već stigao, i stalno dolazi. Dok vi čitate ovo već polako zaostajete.

Kako koristiti Facebook na najbolji i najproduktivniji način za vašu tvrtku ili proizvod? Kako se oglašavati na Instagramu? Kako koristiti Snapchat? (Ako ne znate što je to, onda svakako morate upisati ovaj smjer) Što uopće znate o novome valu društvenih mreža?

Iz prezentacija i konkretnih primjera predavača dobit ćete i konkretne odgovore na brojna pitanja koja se postavljaju svakodnevno u vašem poslu. ''Tko zna da ne zna - najveći je'', rekao je Sun Tzu. Znate li da ne znate?

5. Deset tjedana zabave

Ako vam je gore navedeno zvučalo dosadno, ne brinite - uopće nije! Kroz deset tjedana predavanja dobro ćete se zabaviti i nasmijati i naravno dobiti potrebno znanje, savjete te konkretno iskustvo iz predavanja pravih stručnjaka. Predavači i polaznici komuniciraju na vrlo otvoren način, kroz same prezentacije i radionice ili na pivu nakon predavanja. Na vama je da budete otvoreni i naučite što više možete i zabavite se...

I naravno, da popijete dobro pivo nakon svega! 🙂

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram