Zatvori
Poslovni Puls
15/01/2016

Hrvatska turistička ponuda predstavljena na bečkom sajmu

Hrvatska turistička zajednica sudjeluje na sajmu Ferienmesse koji se održava u Beču od 14. do 17. siječnja, a u sklopu kojega će biti predstavljena hrvatska turistička ponuda. Sajam je posjetio i direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić koji se tom prilikom susreo s predstavnicima nekoliko važnih partnera i turoperatora među kojima su FTI, Sabtours, Springer Reisen, DERtour, High Life i drugi...

Oni su direktoru Ivičiću naglasili kako pozdravljaju sve aktivnosti Hrvatske turističke zajednice i ostalih subjekata, a koje za cilj imaju jačanje ponude, odnosno kreiranje novih sadržaja i motiva dolazaka u razdobljima izvan glavne sezone, kao i ulaganja u infrastrukturu i unaprjeđenje postojećih i razvoj novih turističkih kapaciteta. Također, na sastancima je zaključeno kako Hrvatska ima stabilan status na austrijskom tržištu te kako su najave za sezonu 2016. vrlo dobre uz stabilan rast potražnje.

„Austrija je jedno od naših najvažnijih tržišta, a dokaz tome su više od milijun dolazaka, odnosno više od šest milijuna ostvarenih noćenja s ovog tržišta u prošloj godini. Upravo je zbog toga naša prisutnost ovdje vrlo važna, kao i sve ostale aktivnosti koje provodimo s ciljem zadržavanja austrijskih turista koji redovito posjećuju naše destinacije tijekom cijele godine, ali i zbog privlačenja novih“, poručio je Ivičić.

Ivičić je boravak u Beču iskoristio i za razgovore s predstavnicima utjecajnih medija među kojima su Krone Zeitung te stručni časopisi Traveller i Tip travel industry professional. U razgovoru s njima direktor Ivičić je naglasio kako je Hrvatska vrlo tražena destinacija među austrijskim turistima koji se već tradicionalno nalaze među našim najbrojnijim gostima.

Dodajmo kako se hrvatska turistička ponuda na sajmu Ferienmesse predstavlja na štandu veličine 99m2, a kao suizlagači sudjeluju TZ Splitsko-dalmatinske županije i TZO Brela-Makarska rivijera, TZ Šibensko-kninske županije, TZ Grada Zagreba, HGK Županijska komora Otočac, Imperial Rab, Hoteli Njivice, Jadrolinija, Camping Village Šimuni, Olivari te VISION-Northistria.com. Također, vrlo su pozitivne reakcije partnera i publike na nove vizuale, opremljenost štanda i komunikacijski koncept, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram