Zatvori
Poslovni Puls
17/12/2015

Naočale drift legende Kena Blocka dostupne i u hrvatskim optikama!

Iako toga možda niste svjesni, malo je vjerojatno da na YouTube-u niste pogledali niti jedan video drift legende Kena Blocka...

Profesionalni rally vozač Ken Block najviše je poznat po disciplini driftanja („bacanja“ zadnjeg kraja automobila kroz zavoje) zbog kojeg je stekao svjetsku slavu. Od 2008. godine Block na YouTubeu objavljuje megapopularni „Gymkhana“ serijal. Jedan od najimpresivnijih videa sigurno je onaj u kojem Block „krstari“ u  svojoj tuniranoj Ford Fiesti ulicama San Francisca.

Da je Block postao prava zvijezda pokazuje i činjenica da je gostovao u BBC-jevom „Top Gearu“, sudjelovao je i u Gumball 3000 Rally-ju, a pojavio se i u video igrama Need For Speed: No Limits i Colin McRae.

A da miris spaljene gume i sunčane naočale mogu odlično ići zajedno pokazao je američki Spy Optics koji je za Kena Blocka dizajnirao specijalnu liniju. Spy je sponzor i brojnim drugim poznatim ekstremnim sportašima (skijaši Shaun Palmer, Victoria Jelouse, Marc Frank Montoya, BMX vozač Jamie Bestwick, motocross zvijezde Jeremy McGrath i Kevin Windham, NASCAR vozač Dale Jr…).

Svi SPY modeli dizajnirani su u Kaliforniji, ručno izrađeni u Italiji i Japanu, te imaju ugrađene trenutno najkvalitetnije naočalne leće.

Svoj primjerak SPY sunčanih naočala možete nabaviti u optikama Van Gogh i u  većini naočalnih optika diljem Hrvatske.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram