Zatvori
Poslovni Puls
19/11/2015

Nova Godina idealna za novi početak, kako u privatnom životu tako i na poslu

Godina je na izmaku, a s njom i brdo nesređenih podataka unutar tvrtke. Želja Vam je da usljedećoj godini stanete na kraj nesređenim podacima. Upravo sada je pravo vrijeme da se suočite s navedenim problemom nesređene dokumentacije jer početak godine je idealno vrijeme za novi početak u vođenju podataka unutar tvrtke...

Sigurno se pitate što to znači za Vaše poslovanje i na koje načine se novi početak može realizirati?

Kraj nesređene dokumentacije znači novi početak u organizaciji podataka unutra tvrtke, a koji će utjecati na cjelokupno poslovanje Vašeg poduzeća te će pritom koristiti svim djelatnicima, uključujući sve odjele od upravljanja resursima, prodaje, financija, planiranja, proizvodnje, razvoja, marketinga, istraživanja, logistike i dr.

Od sad nesređeno, necentralizirano i nepovezano gomilanje podataka kroz excel, word, mobitel ili rokovnik može postati prošlost. Novi početak omogućava pristup svim podacima s jednog mjesta, pojednostavljeno praćenje rada djelatnika, olakšano vođenje evidencije rada, brže prilagođavanje stalnim promjenama na tržištu i zakonskim propisima koji se često mijenjaju.

Okupljanje svih podataka na jedno mjesto rezultirat će dugoročnim rezultatima u cjelokupnom vođenju poslovanja i pritom olakšati rad djelatnicima koji će lakše zadržati fokus na najvažnijim zadacima, a ovlaštenim djelatnicima omogućiti pristup podacima s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme.

Dostupnost sređenih podataka na jednom mjestu će također omogućiti i lakšu usporedbu postojećeg stanja poduzeća s proteklim razdobljima te jednostavnije planiranje budućih obaveza i tijek poslovanja. Na kraju je važno naglasiti da kvalitetno praćenje podataka osigurava učinkovitost, omogućava fleksibilnost u radu, bolji uvid u poslovanje, brže reagiranje i uštedu vremena.

Neka završetak stare i početak nove godine započnu kreiranjem i spremanjem financijskih dokumenata (računa, ponuda, ugovora), skladišnih dokumenata, putnih naloga, kadrovske evidencije kroz različite poslovne aplikacije. Dobar primjer takvog rješenja je hrvatski softCRM sustav kojeg je razvila tvrtka Softwise. Aplikacija softCRM ima sve karakteristike standardnog CRM-a (upravljanje kupcima, projektima, zaposlenicima, događajima), a nadograđena je dodatnim mogućnosti ERP sustava (izradom financijskih i skladišnih dokumenata, putnim nalozima, blagajnom i nabavom).

Uz CRM aplikaciju organizirajte i pojednostavnite svakodnevno poslovanje unutar tvrtke i pritom uštedite svoje vrijeme, a tako i vrijeme svojih djelatnika.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram