Zatvori
Poslovni Puls
17/11/2015

Cammeo predstavio Taxi akademiju

Cammeo grupa predstavila je Taxi akademiju, prvi europski licencirani edukativni program namijenjen taksistima...

Zahvaljujući desetogodišnjem radu u taksi djelatnosti, Cammeo grupa je stekla dovoljno znanja i iskustva kako bi svoje djelatnika osposobila za obavljanje vrlo odgovornog i zahtjevnog posla taksi vozača. Program Taxi akademije Cammeo grupa provodi od svojih početaka pa je u proteklih deset godina tijekom više od 160 000 školskih sata educirala preko 2000 vozača.

Taxi akademija samo je jedan u nizu brendova koje je Cammeo grupa lansirala sa ciljem pozicioniranja svoje liderske pozicije na tržištu i poboljšanja kvalitete svoje usluge.

Ovom prigodom, generalni direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski je rekao: „Cammeo grupa je tvrtka koja prati promjene na taksi tržištu. Svjesni smo da ja za opstanak na tržištu neophodno kontinuirano ulaganje u infrastrukturu i ljude. Zaposlenici su naša najveća snaga jer su oni u neposrednom kontaktu s našim klijentima i izuzetno je važno da budu adekvatno osposobljeni za rad koji je nerijetko izložen brojnim izazovima. U program Taxi akademije uspješno smo pretočili naše bogato znanje i desetogodišnje iskustvo rada u taksi djelatnosti. Osim što taksistima nudimo siguran posao, omogućavamo im cjelovitu profesionalnu edukaciju. Ponosni smo što je upravo naša tvrtka prva europska taksi kompanija koja je osmislila ovakav program edukacije. Ovim projektom potvrđujemo našu brigu za sigurnost naših djelatnika, ali i putnika koji nam, koristeći naše usluge, daju svoje povjerenje", navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram