Zatvori
Poslovni Puls
13/11/2015

Rusija priželjkuje energetsku suradnju s Iranom i Azerbajdžanom

usija potvrđuje da je zainteresirana za povezivanje energetskih sustava s Iranom i Azerbajdžanom, priopćio je ministar energetike Rusije Aleksandar Novak na 12. zasjedanju stalne rusko-iranske komisije o trgovinsko-ekonomskoj suradnji...

„Potvrđujemo zainteresiranost za povezivanje energetskih sustava Rusije, Irana i Azerbajdžana i smatramo da bi trebalo obnoviti trilateralne susrete”, izjavio je Novak, prenosi agencija TASS.

Ministar za telekomunikacije i informacijske tehnologije Irana Mahmud Vaezi, koji na sastanku predstavlja iransku stranu, izjavio je da Rusija i Iran nemaju danas probleme u bilateralnim odnosima i da treba maksimalno iskoristiti sadašnje uvjete za razvoj trgovinsko-ekonomske suradnje.

„Drago nam je što u iransko-ruskim odnosima imamo najbolje odnose i nemamo nikakvih problema. To se odnosi na političku, kulturnu, ekonomsku, sigurnosnu, regionalnu i međunarodnu sferu”, izjavio je Vaezi, prenosi CRI.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram