Zatvori
Poslovni Puls
20/10/2015

Petrčane kraj Zadra dobivaju luksuzni hotel za bogate europske umirovljenike

Dugogodišnji počasni konzul Republike Ukrajine u Hrvatskoj Nikola Malić zajedno sa svojim ukrajiniskim partnerom, na zapadnoj rivi mjesta Petrčane kod Zadra upravi gradi luksuzni hotel za osobe starije životne dobi s oko 50 kreveta, osam apartamana, 20-ak soba, ali i svim pratećim sadržajima koje moraju imati i domovi za starije, s tim da je luksuz kojeg će novi hotel pružati gostima biti na razini četiri zvjezdice u svojoj, ali i u hotelskoj kategoriji..

To znači: restoran koji će imati 150 mjesta u zatvorenom i zatvorenom dijelu, fitness, otvoreni bazen, zatim ambulantu, ljekarnu, poštu, kutke za intimna druženja, kafić, recepciju...

"Nudit ćemo usluge na jedan visokokvalitetan način tako da svakom gostu ili trajnom korisniku u svakaom trenutku na rasspolaganju stoji i konobar i fizioterapeut i medicinska sestra, ali i liječnik. Ovdje će smještaj moći naći i oni koji žele samo na jedan dan, tjedan ili mjesec boraviti u takvom hotelu, ali i oni koji tu odluče trajno biti smješteni. Važno je da je cijelli objekt prilagođen starijim osobama i inavalidima te da u njemu dobiju vrhunsku razinu svih vrsta usluga da bi kvalitetno živjeli svoje starije dane. Naravno, bit ćemo otvoreni i za sve druge, pogotovo u restoranu koji će biti otvoren za sve goste, a s ambulantom i ljekarnom koja će biti na usluzi i mještanima Petrčana i turistima pomoći ćemo i mjesto jer ono te sadržaje nema, mada je ovdje u sezoni tisuće turista", objašnjavaju Nikola i njegov unuk Bojan koji očito operativno vodi sve što je djed zamislio.

Hotel za seniore još nema ime. Tvrtka "Izgradnja Domašinec" iz Čakovca gradi objekt nakon što su Malić i partneri kupili staru ruševnu zgradu na petrčanskoj rivi nekadašnjeg odmarališta "Sigurnosti" koje je naslijedilo "Adriatic osiguranje". Hotel će na tri etaže imati 1.800 metara kvadratnih površine, između ostalog čak tri lifta za dva kata, zapošljavati će oko 25 djelatnika, a plan je da bude otvoren oko 1.svibnja iduće godine, piše Slobodna Dalmacija.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram