Zatvori
Poslovni Puls
15/10/2015

Hrvatski projekt u finalu UBS-ovog globalnog startup natjecanja

Švicarski bankarski gigant UBS u lovu na inovativna i revolucionarna rješenja koja će transformirati bankarsku industriju pokrenuo je globalno natjecanje "The UBS Future of Finance Challenge"...

Najbolja rješenja se traže u četiri skupine: učinkovitost u bankarstvu, korisnički doživljaj, sigurnost u bankarstvu i izgradnja superiornih bankarskih proizvoda. Hrvatska tvrtka Ostendo Consulting, probila se sa svojim rješenjem za sigurnu dostavu PIN-a platne kartice elektroničkim putem, među 15 regionalnih finalista, te će na poziv UBS-a, svoje rješenje prezentirati na radionici 12. – 13. 11.2015. u Zurichu.

Ovim patentiranim rješenjem ukida se potreba za slanjem PIN-a poštanskom pošiljkom te se zbog bržeg, sigurnijeg i jeftinijeg načina dostave postiže veće zadovoljstvo klijenata uz istovremeno smanjenje troškova. Ostendo Consulting je hrvatska tvrtka koja dobit ostvarenu pružanjem savjetodavnih usluga u inozemstvu godinama marljivo ulaže u razvoj vlastitog proizvoda.

"Razvili smo proizvod sa odličnim globalnim potencijalom za koji su banke diljem svijeta odmah pokazale značajan interes, ali za pravi globalni tržišni uspjeh treba nam potpora velikog investitora koji dolazi iz industrije kojoj je naš proizvod primarno namijenjen. Zato je za nas uvrštenje među finaliste upravo "The UBS Future of Finance Challenge" posebno veliki uspjeh. Sa svojih 2,2 trilijuna CHF investicija, UBS se smatra najvećim svjetskim upraviteljem privatne imovine. Teško da bi mogli zamisliti pogodnije mjesto za prezentaciju našeg rada", izjavio je Stanko Cerin, direktor Ostendo Consultinga.

Ostendo Consulting je hrvatska tvrtka specijalizirana za savjetovanje, razvoj i istraživanje u području informacijske sigurnosti. Svoje usluge pruža na području SAD-a, Skandinavije i Adriatic regije.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram