Zatvori
Poslovni Puls
12/10/2015

Hrvatske turističke tvrtke nemaju adekvatne web stanice i zato gube novac!

Gotovo sve turističke tvrtke već su odavno prihvatile i obilato koriste sve prednosti internetskog marketinga, komunikacije i prodaje, međutim značajan broj hrvatskih turističkih tvrtki još se uvijek nije prilagodio novim trendovima što nažalost može imati i vrlo negativan učinak na poslovanje same tvrtke...

Hoteli, turističke agencije, privatni iznajmljivači, prijevoznici i drugi poslovni subjekti u turizmu obilato koriste sve prenosti interentskog marketinga i promocije. Ipak, brojne tvrtke još uvijek nisu optimizirale svoje internetsko poslovanje za novu generaciju turista koji više ne ovise o stolnim i prijenosnim računalima - njihovi vjernici suputnici danas su smartphoni (pametni mobiteli) i tablet računala.

Stoga je poražavajuća činjenica da brojni mali i srednji poduzetnici u hrvatskom turističkom sektoru još uvijek nemaju responzivne web stranice koje se automatski prilagođavaju dimenzijama uređaja koje korisnik koristi. Tako web stranica koja je izrađena prije par godina možda još uvijek izgleda odlično na velikom stolnom monitoru ili laptopu, ali jedan pregled na smartphonu ili tabletu otkriva pravu istinu o neuporabljivoj i zastarjeloj web stranici koja nije prilagođena mobilnim uređajima.

responzivno_v

Web stranica koja nije optimizirana za mobilne uređaje nove generacije može imati izrazito negativan učinak na samo poslovanje tvrtke koju predstavlja. Od slabijeg rangiranja na Googleovoj tražilici koja preferira responzivne web stranice pa sve do izgubljenih posjetitelja koji su "pobjegli" na web stranicu konkurentske tvrtke - sve ovo može dovesti do nepotrebnih gubitaka i smanjenih performansi u poslovanju.

Srećom, responzivnu web stranicu danas je moguće naručiti kod svih kvalitetnijih web dizajn tvrtki u Hrvatskoj.

Ne propustite optimizirati svoje digitalno poslovanje za novu generaciju turista!

VIDI MEDIA je tvrtka specijalizirana za digitalno poslovanje u turizmu. Kliknite ovdje i zatražite neobvezujuću ponudu za izradu responzivne web stranice!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram