Zatvori
Poslovni Puls
12/10/2015

Poslovna večera o "burnout" sindromu kod poduzetnika

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike da nam se pridruže na 48. Poslovnoj večeri sa temom „Rješavanje sindroma vlasnika“, koja će se održati u Zagrebu u utorak 27.10.2015. u restoranu Pauza sa početkom u 20.00h...

Broj mjesta je ograničen po svakoj Poslovnoj večeri (15 mjesta). Cijena večere je 199,00kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 26.10.2015. prijavom na web stranicu poslovnavecera.com .

Ako planirate da svoj posao prepustite drugima (član/članovi obitelj i ili netko drugi), a da posao ide i dalje uzlazno, ova Poslovna večera je vaša prilika da vidite kako se to treba učiniti.

Lako je dokazati da je Sindrom vlasnika/rukovoditelja generator najvećih šteta i uzrok neostvarenih postignuća u gospodarstvu, kao i u životima vlasnika koji su istovremeno i u ulozi rukovoditelja.

Sindrom vlasnika je stanje u organizaciji (tvrtka, obrt) kada je vlasnik i rukovoditelj ista osoba koja je nezadovoljna sa stanjem i smjerom kuda ide organizacije koju vodi i posjeduje.

Sindrom vlasnika je stanje kada vlasnik/rukovoditelj:

- gotovo sve odluke donosi sam,

- često radi aktivnosti ispod nivoa svoje pozicije i kompetencije,

- nema vremena za strateške aktivnosti jer se bavi rutinama,

- posao negativno utječe na njegov obiteljski i društveni život,

- sagoren (burnout) je od posla,

Na našoj 48. Poslovnoj večeri saznat ćemo:

- Što je sindrom vlasnika?

- Zašto je sindrom vlasnika izvor najvećih šteta u gospodarstvu?

- Kako utvrditi potrebu za rješavanjem sindroma vlasnika na vlastitom primjeru?

- Što je potrebno učiniti sa se razdvoje funkcije upravljanja i vlasništva uz potpunu zaštitu svoga kapitala?

Naš gost predavač je gospodin Milan Grković, autor Modela univerzalne izvrsnosti – MUI © 2007, jedinog cjelovitog modela djelovanja na tržištu edukacija bez obzira na vrstu korisnika, problematiku i trenutačno stanje (rješavanje problema, unapređenja i/ili razvoj).

Predavač je autor četiri knjige: MUI knjiga za uspjeh, Učenje pomoću umnih mapa, Sastanci upravljanje vremenom i Model UPS – Upravljanje pomoću sastanaka.

Autor je brojnih članka u različitim poslovnim časopisima i na društvenim mrežama. Radi kao osobni i poslovni trener u svim oblicima zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).

VIŠE INFORMACIJA:

www.poslovnavecera.com

marko@poslovnavecera.com

tel: + 385 91 5974 238

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram