Zatvori
Poslovni Puls
24/09/2015

Srpski softver pronašao put do kineskog tržišta

Kineska tvrtka Xingoudu, koja se bavi proizvodnjom EFT- POS terminala za prihvat platnih kartica, i srpska softverska tvrtka ArsBlue dogovorile su dugoročnu suradnju, a ugovor je vrijedan 20 milijuna eura, prenosi portal eKapija.com...

Ovo je prvi posao koji je sklopljen na Beogradskim investicijskim danima, a prema najavama organizatora još desetak poslova bit će realizirano narednih mjeseci.

ArsBlue je tvrtka koja se bavi dizajnom, razvojem i implementacijom suvremenih rješenja plaćanja na temelju platnih kartica, mobilnih i internet tehnologija. Rješenja koja nude temelje se na najnovijim PCI DSS standardima i potvrdili su ih VISA i MasterCard.

Na svojim stranicma srpska tvrrtka navodi da nudi robusna i fleksibilna rješenja za bilo koju veličinu sustava upravljanja karticama, bankomatima i EFT-POS mrežom.

Tvrtka ArsBlue osnovana je 2009., sjedište tvrtke je u Beogradu, a od kolovoza 2014. članica je grupe Bassilichi, čija podružnica BassilichiCEE drži 51 posto udjela u tvrtki ArsBlue.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram