Zatvori
Poslovni Puls
31/08/2015

Nova "Poslovna večera" otkriva kako poslovati s golemim kineskim tržištem

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici da nam se pridruže na otvorenju 4.seozne Poslovnih večera na 46. Poslovnu večeru sa temom „Gospodarski odnosi između Hrvatske i Kine“, koja će se održati u Zagrebu u četvrtak 10.09.2015. u restoranu Pauza sa početkom u 20.00h...

Broj mjesta je ograničen po svakoj Poslovnoj večeri (15 mjesta). Cijena večere je 199,00kn po osobi, u cijenu je uključeno predjelo, glavno jelo, desert i 2 pića po izboru.

Svoju ulaznicu možete uplatiti najkasnije do 09.09.2015. prijavom na web stranicu poslovnavecera.com.

Kina već više od dvadeset godina održava stopu gospodarskog rasta od 9%, a nakon američke, kineska je ekonomija najveća na svijetu.

Njezine su devizne rezerve bez premca te iznose više od 3,8 bilijuna dolara. Kina je pri samom vrhu svjetskog izvoza, kao i zemlja kada je u pitanju privlačenje stranih investicija, a u Kini se svake godine otvori preko 2o milijuna radnih mjesta. Veliki i nagli rast kineskog gospodarstva pruža neograničene mogućnosti za svakog tko je motiviran uložiti vrijeme i trud da se pokuša probiti na kinesko tržište. Također, iz godine u godinu raste interes kineskih tvrtki za ulaganje u Hrvatsku, najviše u sekotru energetike i morskih luka preko kojih bi se vršila trgovina robom u zemlje EU.

Na 46. Poslovnoj večeri saznati ćemo:

Kako pokrenuti posao u Kini?

Kako Kinezi vide Hrvatsku kao zemlju za investicije?

Na koji način plasirati proizvode i usluge na Kinesko tržište?

Kako izabrati regiju i lokalnog partnera za distribuciju proizvoda?

Kakva je budućnost poslovanja Kine i Hrvatske?

Koji su skriveni potencijali Kineskog tržišta?

Gost predavač je gospodin David Lekaj, osnivač Kinesko- hrvatskog poslovnog kluba. Predsjednik je Udruge poduzetnika od 2004.godine u kojoj uspješno vodi edukacijske radionice za javni i privatni sektor sa naglaskom na Projektni menadžment u javnoj upravi.Aktivno radi na povezivanju hrvatskih tvrtki sa kineskim tržištem, kao i privlačenju kineskih investicija u Hrvatsku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram