Zatvori
Poslovni Puls
14/08/2015

Evo zašto Todorić zapošljava farmaceute

Trgovački lanac Konzum iz sastava koncerna Agrokor Ivice Todorića na portalu Moj Posao objavio je natječaje za zapošljavanje magistra farmacije i farmaceutskih tehničara...

Posao magistra farmacije koji se zaposli u Konzumu svodit će se na upravljanje i organizaciju rada specijalizirane trgovine bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda.

Iako na prvi pogled natječaj asocira na zaustavljeni projekt laboratorijskih pregleda u Konzumovim trgovinama, riječ je o posve drugačijem projetu.

Konzum traži farmaceute za rad u bivšem Mercatorovom supermarketu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu. Bivši Mercator, sada Konzum u Vukovarskoj najveća je ovogodišnja investicije tog maloprodajnog lanca, prenosi t-portal.

Konzum renovira taj supermarket kako bi se suočio sa stalnim padom prihoda. Samo lani promet je na toj lokaciji bio 15 posto manji u odnosu na godinu ranije.

Super Konzum u Vukovarskoj trebao bi biti flagship store, trgovina koja po svim faktorima može konkurirati najbolje opremljenim supermarketima u zapadnoj Europi. U njega će biti uloženo oko 20 milijuna kuna.

Konzum u Vukovarskoj trebao bi postati prvi supermarket u regiji s restoranima, vinotekom, sushi barom, vlastitim steakhouseom, pasta i grill barom, kao i velikim izdvojenim odjelom igračaka s igraonicom, a u prodajni prostor bit će integrirana i ljekarna za prodaju lijekova bez recepta, koja će biti odgovornost magistar farmacije, kojeg Konzum traži preko portala Moj Posao.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram