Zatvori
Poslovni Puls
02/07/2015

Crikvenička hotelska grupacija Jadran pohvalila se sjajnim rezultatima

Jadran d.d. iz Crikvenice, turistička tvrtka koja u vlasništvu na crikveničkoj rivijeri ima 8 hotela, 2 autokampa i turističko naselje, u 2014. godini, bilježi odlične rezultate u prvoj polovici turističke sezone, kako u turističkim dolascima, tako i u prihodima...

Jadran d.d. u prvih šest mjeseci ove godine zabilježio je gotovo 86.000 turističkih noćenja, što predstavlja porast od 5 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Od toga je u lipnju ostvareno 56.000 noćenja, što je 8 posto više nego prošle godine. Rast posjeta ove godine u najvećoj se mjeri može pripisati velikom interesu turista za Jadranove kampove u čije je uređenje, u sklopu pokrenutog velikog investicijskog ciklusa, tvrtka od izlaska iz stečaja mnogo investirala.

A zahvaljujući strategiji Uprave koja je realizacijom investicijskog ciklusa ukupno vrijednog 20 milijuna kuna omogućila blagi rast cijena smještaja temeljen na podizanju kategorizacije velikog dijela smještajnih kapaciteta, povećani interes turista omogućio je čak 8-postotni rast prihoda u odnosu na isto razdoblje prošle godine. U prvih šest mjeseci Jadran d.d. ostvario je gotovo 15 milijuna kuna prihoda, a rast prihoda osjetan je i u pansionskoj i u vanpansionskoj ponudi.

”Konstantan rast svih poslovnih pokazatelja koji ostvaruje Jadran od izlaska iz stečaja prošle godine rezultat je predanog zajedničkog rada svih nas u tvrtki na povećanju kvalitete usluge. Uz ulaganja u objekte i uređenje okoliša mnogo ulažemo i u edukaciju zaposlenih, a turisti su naš trud i bolju uslugu vrlo brzo prepoznali. U Jadranu smo maksimalno svjesni svoje uloge u razvoju ukupnog turizma crikveničkog kraja zbog čega nas posebno raduju brojke rasta vanpasionske ponude, koja je zapravo dodana vrijednost ponude manjih privatnih iznajmljivača našeg kraja. Ponosni smo da je stabilan i sve jači i bolji Jadran ponovno širom otvario vrata razvoju kvalitetnog turizma u crikveničkoj rivijeri što su očito prepoznali i privatni investitori koji uređuju svoje hotele”, izjavio je Dino Manestar, predsjednik Uprave Jadrana d.d., navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram