Zatvori
Poslovni Puls
26/06/2015

softCRM - poslovanje pod kontrolom dok vi uživate na godišnjem odmoru

Sunce, plaža, more.... vrijeme godišnjih odmora konačno je stiglo. Svi se veselimo barem produženom vikendu pa da odemo na par dana kako bi razbili svakodnevnu rutinu i zaboravili na obaveze. No ponekad je vrlo korisno da u svakom trenutku možemo provjeriti kakvo je stanje u uredu i da li se sve izvršava prema planu i dogovoru. Kako provjeriti realizaciju planova u trenutku kada to baš Vama odgovara? Neovisno o radnom vremenu drugih djelatnika i njihovim obavezama?

Online poslovne aplikacije daju razinu komocije i prilagođavaju se Vama, a ne Vi njima, što je slučaj i sa softCRM aplikacijom.

Uz jutarnju kavu tako možete na svom prijenosnom računalu provjeriti da li je Ana završila dodijeljen zadatak, kako je uspjela Markova prezentacija potencijalnom klijentu, koliko ponuda je izrađeno, da li je bila isporuka proizvoda i dr. Sve što Vam je potrebno je internet veza i prijenosno računalo (laptop, tablet). softCRM se ne mora instalirati na računalo već mu se pristupa putem internet adrese sa bilo kojeg računa, važno je samo da imate korisnički račun te korisničke podatke za njega.

Neovisnost o lokaciji, vremenu ali i drugim djelatnicima daje Vam slobodu da svoje vrijeme rasporedite na najbolji način, baš onako kako to Vama odgovara. U opuštenoj atmosferi bez većih pritisaka često se javljaju i nove poslovne ideje. Kako te ideje ne bi zaboravili aplikacija softCRM Vam omogućava da kreirate zadatak za određenog djelatnika. Na taj način povratkom u ured možete već krenuti sa realizacijom određene ideje ili dodatnom analizom sa kolegama.

Fleksibilnost i dostupnost su danas glavne značajke uspješnog poslovanja. Mnogi poslovi ovise o ažurnom reagiranju i pravodobnoj informaciji. Zašto bi važne stvari i informacije prepustili slučaju?

Pomoću online aplikacija svi bitni podaci su Vam nadohvat ruke bez obzira gdje se nalazili. Poslovne prilike se mogu stvoriti na svakom koraku te na taj način vrlo lako možete provjeriti da li imate određen proizvod na zalihi, koja je cijena tog proizvoda, kada bi mogli odraditi određeni servis ili prezentaciju. Sustav omogućava vođenje potpune evidencije zaposlenika, rada zaposlenika, evidenciju skladišnog poslovanja, izradu ponuda, računa i drugih financijskih dokumenata, evidenciju projekata, rada na projektima i drugo.

Planiranjem odsutnosti sa rada, odnosno godišnjih odmora djelatnika, možete unaprijed odrediti realizaciju zadataka i projekata. Kada imate sve podatke na jednom mjestu, odmah možete odrediti kada će biti isporuka određenog proizvoda.

Ljeto i godišnji odmori moraju prvenstveno služiti za punjenje baterija i druženje sa najdražima. No nije na odmet da budete u svakom trenutku informirani i o zbivanjima na poslu.

Ako svako ljeto muku mučite sa praćenjem obaveza, možda je online poslovna aplikacija pravo rješenje za Vas. Isprobajte softCRM potpuno besplatno i saznajte nešto više o tome!

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram