Zatvori
Poslovni Puls
10/06/2015

Ove godine na Jadranu se otvara čak 25 novih ili obnovljenih hotela

Na Jadranu se ovoga ljeta otvara 25 novih ili potpuno obnovljenih hotela, što je najviše u posljednjih desetak godina. U to su domaći i strani investitori uložili čak 4 milijarde kuna...

Riječ je o hotelima visoke kategorije s 4 ili 5 zvjezdica, što zadovoljava želje sve zahtjevnije turističke klijentele. Najveće pojedinačno ulaganje je u Istri, na otočiću Sveti Nikola nadomak Poreča. U izgradnju resorta 4 plus zvjezdice u vlasništvu najjače hrvatske turističke kompanije Valamar, uloženo je 250 milijuna kuna.

U njegovih stotinjak studija, devet apartmana, dvije predsjedničke vile, elitnim hotelima Miramare i Isabella te dvorcu iz 1887. godine može uživati 800 gostiju.

Luksuzne objekte, niz bazena, sunčališta, welnese, klubove za djecu i mlade, kongresni centar i salu za vjenčanja, sve to na gotovo 7 hektara u vrlo je kratkome vremenu sagradila isključivo domaća operativa, prenosi HRT čiji video prilog možete pogledati ovdje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram