Zatvori
Poslovni Puls
13/05/2015

Booking.com otvara ured u Splitu

Kad je Booking.com prije četiri godine otvorio svoj prvi ured u Hrvatskoj, onaj zagrebački, u Splitu je bilo samo 50 smještajnih jedinica. A sada ih je 1700! Upravo taj podatak dovoljno govori o tome u kolikoj su se mjeri Splićani okrenuli turizmu...

To je ujedno i razlog zbog kojega je Booking.com, svjetski lider u on-line rezervacijama, otvorio svoj sezonski ured u Splitu.

"Otvaramo ured zbog toga što je Split top-destinacija u svjetskim razmjerima. Drastično raste broj smještajnih jedinica, ali s obzirom na to da puno ulažemo u promociju i inovacije, uspijevamo generirati veću potražnju od ponude", kazao je u Goran Pleše, regionalni menadžer kompanije, piše Slobodna.

Najavio je kako će njihov splitski ured, s adresom u Poljičkoj 26, za sada biti otvoren samo sezonski, do konca rujna. Međutim, i to bi se, kazao je, moglo promijeniti ako bi se uvelo više letova tijekom zimskih mjeseci. U tom smislu trebala bi pomoći i činjenica da Booking.com širi listu partnera s aviokompanijama.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram