Zatvori
Poslovni Puls
04/03/2015

Starwood planira hotelske akvizicije u Hrvatskoj?

Kompanija Starwood Hotels&Resorts Worldwide, brend koji posjeduje više od 1.200 nekretnina u gotovo 100 zemalja, sljedećih pet godina planira daljni rast i širenje na više od 40 novih hotela i odmarališta diljem Europe, uključujući i u Hrvatskoj...

Kako je objavljeno iz te kompanije, planiraju povećati svoj portfelj za 30 posto, a strategija im je ulagati na brzorastuća, ali i već uspostavljena tržišta.

"Godina 2014. bila je rekordna po potpisanim ugovorima za Starwood u Europi uz dosljedan, održiv rast kvalitetnog portfelja na ključnim europskim tržištima i traženim destinacijama. Naš zamah nastavlja se i ove godine, sa 14 hotela koje planiramo otvoriti u cijeloj Europi i snažnim interesom vlasnika za naših devet brendova, poduprtim programom vjernosti, kolektivnom snagom naše globalne platforme i vrlo iskusanim, lokalnim timovima", kazao je u priopćenju predsjednika globalnog razvoja kompanije Simon Turner govoreći o uspjehu tvrtke u 2014. i kontinuiranom rastu.

Planirana agresivna ekspanzija već je počela. Starwood Hotels&Resorts Worldwide otvorio je St. Regis Istanbul Hotel&Resort i planira iduće godine izgraditi još četiri hotela u Turskoj.

Ekspanzija također uključuje nove hotele u Rusiji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Rumunjskoj, Italiji, Hrvatskoj i mnogim drugim europskim zemljama, prenosi HRT.hr.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram