Zatvori
Poslovni Puls
02/03/2015

Stiže konkurencija Ibizi i Zrću: Dubai gradi umjetni otok za partijanje

U Dubaiju su prije nekoliko dana predstavljeni planovi izgradnje umjetnog utoka "Dream Island" koji će biti namjenjen isključivo glazbenom i party turizmu...

Dubai bi se mogao preko noći pretvoriti u jednu od vodećih svjetskih party destinacija. Razlog za to su planovi izgradnje umjetnog otoka "Dream Island" na kojem će biti izgrađena dva velika noćna kluba, četiri beach kluba, hoteli i čak stotinu restorana.

Investitori tvrde kako će otok odjednom moći primiti 20 tisuća ljudi, a bit će isključivo namijenjen uživanju u svim čarima noćnog života. Za razliku od ostatka Dubaija, svim posjetiteljima ovog party otoka neće biti potrebna dozvola za slobodno uživanje u alkoholnim pićima.

"Želimo stvoriti novu, mini Ibizu, isključivo za partijanere", poručili su organizatori, prenosi DailyMail.

Projekt zvuči ambiciozno, međutim čini se kako za sada sve počiva samo na ideji, budući se još uvijek traže ulagači koji će s 3,2 milijarde funti financirati ovu novu "arapsku Ibizu".

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram